Beşiktaş'ta Valerien Ismael, Kasımpaşa maçı öncesinde Süper Lig'deki Avrupa kupaları hedeflerini futbolcularıyla görüştü

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Spor Toto Süper Lig'deki kalan maçlardaki hedefleri hakkında Kasımpaşa maçı öncesi futbolcularıyla görüştü.

20.04.2022-12:33 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-12:33)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Giresunspor'a karşı sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılan Beşiktaş, önümüzdeki sezon Avrupa'ya gidebilme şansını zora soktu.

Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor

Bu hafta ise kendi sahasında ligin son haftalardaki en formda takımlarından biri olan Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Beşiktaş'ta hafta boyunca hazırlıklar devam edecek.


Futbolcularıyla görüştü

Fransız teknik adam Valerien Ismael, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından futbolcularıyla gerçekleştirdiği görüşmede ;

' Kalan süreçte Avrupa hedefimiz için sadece bizim kazanmamız yetmeyecek. Üst sıramızda yer alan takımların da puan kaybetmesi şart. Ancak ben kalan 5 mücadeleden 15 puan çıkarırsak Avrupa bileti alacağımızı düşünüyorum. Avrupa kupaları, futbolun vitrini. Kasımpaşa maçıyla yeni bir sayfa açıp 5 final maçını da kazanacağız. ' ifadelerini kullandı.

Ismael'in Beşiktaş macerası

Teknik Direktör Valerien Ismael, Beşiktaş ile üç karşılaşmaya çıkarken henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Toplamda 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal