Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Giresunspor'a karşı sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılan Beşiktaş, önümüzdeki sezon Avrupa'ya gidebilme şansını zora soktu.
Bu hafta ise kendi sahasında ligin son haftalardaki en formda takımlarından biri olan Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Beşiktaş'ta hafta boyunca hazırlıklar devam edecek.
Fransız teknik adam Valerien Ismael, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından futbolcularıyla gerçekleştirdiği görüşmede ;
' Kalan süreçte Avrupa hedefimiz için sadece bizim kazanmamız yetmeyecek. Üst sıramızda yer alan takımların da puan kaybetmesi şart. Ancak ben kalan 5 mücadeleden 15 puan çıkarırsak Avrupa bileti alacağımızı düşünüyorum. Avrupa kupaları, futbolun vitrini. Kasımpaşa maçıyla yeni bir sayfa açıp 5 final maçını da kazanacağız. ' ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Valerien Ismael, Beşiktaş ile üç karşılaşmaya çıkarken henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Toplamda 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.