Beşiktaş önceden Fenerbahçe'nin gündemine gelen Denis Bouanga'nın transferi için düğmeye bastı!

Transfer çalışmalarına büyük bir hız veren Beşiktaş, son olarak ise Fransız ekibi Saint Etienne'nin formasını giyen Gabonlu sol kanat oyuncusu Denis Bouanga ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. 27 yaşındaki futbolcu ile ilgili önümüzdeki günlerde önemli gelişmelerin yaşanması beklenmekte.

05.07.2022-10:09 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-10:23)

Süper Lig'de oldukça hareketli günler geçerken transferde hareketliliğin sürdüğü takımlardan birisi de Beşiktaş olarak göze çarpıyor. Beşiktaş'ta önemli isimler kadroya dahil olurken gündeme gelen son isim ise Denis Bouanga oldu. Siyah beyazlıların Gabonlu sol kanat oyuncusunu kadrolarına dahil etmeyi çok istedikleri belirtildi.

Kartal hız kesmiyor

Kadrosuna Romain Saiss, Gedson Fernandes, Wout Weghorst'u dahil eden siyah beyazlılar transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah beyazlılarda transfer anlamında kadroya takviye yapılması istenen bölgelerden birisinin de sol kanat olduğunu biliniyor. Bu nedenle gündeme gelen son isim oldukça sürpriz oldu. 

Oyuncu için girişimler başladı

Beşiktaş sol kanat transferi için Fransa Ligue 1'den küme düşen St. Etienne takımının yıldız futbolcusu Denis Bouanga'yı yakın takibe aldı. Oyuncuyla sıkı temaslar sürerken futbolcunun da transfere oldukça olumlu baktığı gelen bilgiler arasında yer almakta. Bu nedenle futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde resmiyete döküleceği ifade edildi.

Oyuncu geride kalan sezon çıktığı 37 karşılaşmada 9 gol ve 6 asistlik performans ortaya koydu. Kanatlarda ve forvet hattında görev alabilen 27 yaşındaki oyuncunun Fransız ekibiyle olan sözleşmesi ise gelecek yıl sona erecek. 

Beşiktaş oyuncu için kolları sıvadı

Fenerbahçe ilgilenmişti

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan sol kanat oyuncusu ile bir dönem Fenerbahçe'de ilgilenmişti fakat transferde somut adımlar gerçekleşmemişti. Oyuncuyla şimdilerde ise siyah beyazlıların temasa geçtiği öğrenildi.

Fransa'dan ayrılmadı

Gabonlu oyuncu kariyerine Fransa'nın Le Mans takımında başladı. Ardından Lorient, Strasbourg, Tours, Nimes ve St. Etienne takımlarının formasını giydi. Futbolcu şimdiye kadar hiç başka ülkede forma terletmedi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal