Beşiktaş Manchester United'in eski teknik direktörü ile görüşüyor: Ole Gunar Solskjaer kimdir?

Beşiktaş, teknik direktörlük için son olarak Manchester United'ı çalıştıran Ole Gunnar Solskjaer'le görüşmelere başladı. İşte detaylar..

23.12.2023-11:00 - (Son Güncelleme: 23.12.2023-11:00) Beşiktaş Manchester United'in eski teknik direktörü ile görüşüyor: Ole Gunar Solskjaer kimdir?

Alanyaspor maçının ardından Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi için sürpriz bir isim ile görüşmeye başladı. Siyah Beyazlılar, Manchester United’in eski teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer'le görüşmelere başladı.

Resmen teklif yapıldı

Son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ı çalıştıran Ole Gunnar Solskjaer'e siyah-beyazlılar 1.5 yıllık teklif yaptı. 

Kulüple uzun süreli kontrat başladı

Daha önce Norveçli antrenör iki dönem Molde ve 1 yıl da Cardiff'de de görev yapmıştı. Solskjaer, gösterdiği başarılı performans sonrasında kulüple uzun süreli bir sözleşme imzaladı. Manchester United'ın başında 168 maça çıkan Norveçli antrenör, 2021'de görevinden ayrıldı.

Ole Gunnar Solskjaer kimdir?

Manchester United'ın efsaneleri arasında yer alan Ole Gunnar Solskjaer, futbolculuk kariyerine Norveç'in Clausenengen takımında başladı. Sonrasında Molde'ye Transfer olan Solskjaer, 1996'da Manchester United'la anlaştı ve kariyerinin sonuna kadar İngiliz ekibinin formasını giydi. 2007'de emekli olan Ole Gunnar Solskjaer, aynı yıl Manchester United'da forvet antrenörü olarak görevine başladı.

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal