Manchester City- Fluminense maçında gerginlik! Felipe Melo ile futbolcular arasında tansiyon yükseldi

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Manchester City, Fluminense'yi 4-0 mağlup etti. Maçın son düdüğünün ardından Felipe Melo ile Manchester Cityli futbolcular arasında tansiyon yükseldi. İşte detaylar...

23.12.2023-09:10 - (Son Güncelleme: 23.12.2023-10:01)

Suudi Arabistan'ın ev sahipliği yaptığı 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın finalinde Şampiyonlar Ligi sahibi Manchester City ile Copa Libertadores sahibi Fluminense karşı karşıya geldi.

City kazandı gerginlik başladı

İngiliz temsilcisi, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Manchester City’nin gollerini Alvare (2z), Nino (K.K), Foden kaydetti. Bu sonuçla İngiliz devi, bu yıl dünyanın en büyük kulübü olmayı başardı ve kupanın sahibi oldu. Öte yandan maç sonu ilginç görüntüler kameralara yansıdı. Eski Galatasaraylı ve Fluminense’nin orta sahası Felipe Melo ile Manchester City’nin yıldızı Kyle Walker ile gerginlik yaşadı, saha bir anda karıştı.

Melo-Walker

Melo kavganın sebebini açıkladı

Maç sonunda Felipe Melo, olayla ilgili açıklama yaptı. Brezilyalı yıldız “Maç sonu benim ortalığı karıştırdığımı söyleyen aptallar vardı. Grealish bugün Fluminense'ye saygısızlık yaptı. Sahadaki Futbolcu oley çekemez. Bunu tribündeki taraftar yapar ama futbolcu olarak kulüplere saygı duymak zorundasın. Ben buna izin vermem” dedi.

Melo-Walker

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal