Beşiktaş Aboubakar'ın yerini onunla dolduracak: Taraftarlara Mario Gomez'i hatırlatacak

Aboubakar'ın kadro dışı kalması ve Kamerunlunun da bu reste karşılık rest çekmesi, Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Siyah Beyazlılar, Timo Werner'in peşine düştü. İşte detaylar...

19.12.2023-11:20 - (Son Güncelleme: 19.12.2023-11:20) Beşiktaş Aboubakar'ın yerini onunla dolduracak: Taraftarlara Mario Gomez'i hatırlatacak

Yapılan olağanüstü seçimin ardından Hasan Arat ve yönetiminin Beşiktaş’ın başına gelmesiyle beraber, kadroya neşter vuruldu. Rosier, Ghezzal, Onana, Bailly ve Aboubakar kadro dışı bırakıldı. Ara Transfer döneminde Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlayan Beşiktaş, golcü arayışlarına başladı. 

Aboubakar’ın yerine Werner

Bu gelişmenin ardından dünya yıldızı bir ismin Beşiktaş'a kiralık olarak önerildiği öğrenildi. Arap yarımadasından gelen teklifleri şimdiden değerlendirmeye alan Kamerunlu golcünün yerini doldurmak için de yönetim şimdiden düğmeye bastı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetime, menajerler aracılığıyla Almanya Bundesliga temsilcisi Leipzig'in formasını giyen Timo Werner önerildi. Yönetimin, tecrübeli oyuncuyu değerlendirmeye aldığı bildirildi.

Timo Werner

2017’e Beşiktaş karşısında oynamıştı

RB Leipzig'in yıldızı Timo Werner, 2017 yılında Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşma sırasında o dönemki adıyla Vodafone Park'taki tezahürat ve ıslıkların gürültüsüne dayanamayarak oyundan çıkmıştı.

Akıllara Gomez’i getirdi

Timo Werner, Beşiktaş taraftarının aklına Mario Gomez’i getirdi. 2015-2016 sezonunda gol kralı olarak Beşiktaş’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Gomez’in vatandaşı olan Werner’e Siyah Beyazlı taraftarlar, takıma gelmesine sıcak bakıyor.

Mario Gomez


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal