Acun Ilıcalı Hull City taraftarlarını heyecanlandırdı: İlk oyuncu tamam

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, verdiği röportajda takımın gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, taraftara transfer müjdesi de verdi. İşte detaylar...

19.12.2023-11:15 - (Son Güncelleme: 19.12.2023-17:58) Acun Ilıcalı Hull City taraftarlarını heyecanlandırdı: İlk oyuncu tamam

İngiltere Championship ligi ekiplerinden Hull City'nin Başkanı Acun Ilıcalı, BBC'ye verdiği röportajda takımının son durumu ve transferlere dair İngiliz taraftarı heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.

“Kapalı maçlardan nefret ediyorum”

Futbolun bir eğlence oyunu olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "Kapalı maçlardan nefret ediyorum. 0-0 biten maçlar bana göre değil. Liam Rosenior takımın başına geçtikten sonra 3 ya da 4 maçımız 0-0 bitmiştir. Futbol bir eğlence oyunu" ifadelerini kullandı.

Rosenior

“İlk oyuncu tamam”

Sezonun ilk transferini gerçekleştirdiklerini de söyleyen Acun Ilıcalı, "Ara Transfer dönemi için şimdiden bir oyuncuyla anlaştık. Transfer döneminin ilk günlerinde resmi olarak açıklayacağız. Taraftarlarımızı mutlu edecek 2-3 transfer yapmak istiyoruz." dedi.

“İki taraf da çok mutlu”

Geçtiğimiz günlerde 3 yıllık yeni sözleşme imzaladıkları teknik direktör Liam Rosenior hakkında konuşan Ilıcalı, "Kulüpte evinde gibi hissediyor, iki taraf da anlaşmadan çok mutlu" diyerek sözlerini noktaladı.

Küme düşme hattına yakın tamamlamışlardı

Championship’te 6. Sırada bulunan Sarı Siyahlı ekip, bu sezon 10 galibiyet, 6 beraberlik ve mağlubiyet aldı. Geçtiğimiz sezon takım, ligi 15. Sırada küme düşme hattına yakın tamamlamıştı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal