Beşiktaş Fenerbahçe maçını şifresiz veren uydu kanalları – BJK FB derbi maçı şifresiz yayınlayan yabancı kanallar 2023

Trendyol Süper Lig’de haftanın maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Dev derbi milyonlarca kişi tarafından heyecanla beklenirken maçı canlı ve şifresiz yayınlayan yabancı kanallar listesi internet üzerinden sorgulanmaya devam ediyor. İşte 2023 BJK FB maçını şifresiz veren kanallar…

09.12.2023-12:40 - (Son Güncelleme: 09.12.2023-12:40)

Tüm Türkiye’nin beklediği dev derbide Dolmabahçe’de Beşiktaş Fenerbahçe’yi konuk edecek. Zorlu karşılaşmada kazanan taraf Beşiktaş olursa şampiyonluk yarışına tutunacak taraf olacak. Eğer kazanan Fenerbahçe olursa lig yarışı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gidecek. Bu denli kritik bir öneme sahip olan Beşiktaş Fenerbahçe maçını şifresiz yayınlayan kanallar da haliyle arama motorlarında en çok sorgulanan terimler arasında yer alıyor. 

Beşiktaş Fenerbahçe maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar 2023

Süper Lig’in 15. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe derbi milyonlarca futbol sever tarafından heyecanla izlenecek. Bein Sports 1’de şifreli olarak yayınlanacak olan mücadeleyi Bein Sports abonelik paketlerini, ücretlerini ödeyerek satın almak yerine şifresiz ve ücretsiz izlemek isteyen futbol severler, Beşiktaş Fenerbahçe maçını nereden şifresiz izlerim? sorusuyla araştırma yapıyor.

Beşiktaş Fenerbahçe

Edindiğimiz bilgilere göre Beşiktaş Fenerbahçe maçını yayınlayacak olan yabancı kanallar belli oldu. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçını şifresiz yayınlayan kanallar:

Rusya: Telekanal Futbol

Fransa: Free

Hollanda: Ziggo Sport Voetbal

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?

Trendyol Süper Lig 15. hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe

Şehir: İstanbul

Stat: Tüpraş Stadyumu

Tarih: 9 Aralık 2023 Cumartesi

Saat: 19:00

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal