Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesi önemli gelişme: Maça Fenerbahçe taraftarları alınmayacak

Süper Lig’in 8. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre maça Fenerbahçe taraftarları alınmayacak. Merak edilenler haberimizde...

27.09.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 27.09.2022-18:02) Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesi önemli gelişme: Maça Fenerbahçe taraftarları alınmayacak

Milli aranın sona ermesiyle beraber gözler yeniden Süper Lig karşılaşmalarına çevrildi. Ligin 8. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesi nefesler tutulmuşken, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) derbiyle ilgili önemli bir açıklama geldi. TFF’nin açıklamasına göre Pazar günü oynanacak olan dev derbiye sarı lacivertli taraftarlar alınmayacak. Misafir tribünü için ayrılan koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak.

Maça Fenerbahçe taraftarları alınmayacak

TFF sezon başında deplasman tribünleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ev sahibi kulüplerin, misafir takımın yazılı onayı ve İl veya İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı ile, en fazla %10 olan misafir takım seyirci kapasitesi %30’a çıkartılmıştır. Ev sahibi kulüplerin, stadyum oturma kapasitesinin en az %5’i oranında misafir takım seyircileri için yer ayırma zorunluluğu devam edecektir. Buna ilaveten, iki kulübün anlaşması ve İl veya İlçe Spor Güvenlik Kurulları’nın uygun görmesi halinde, misafir takım tribünleri, ev sahibi kulüpler tarafından kullanılabilecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesi İl Güvenlik Kurulu ile yapılan son görüşmede  Fenerbahçe taraftarlarının deplasmana gitmemesini uygun görülürken, kulüpler de bu doğrultuda anlaşma sağladı. Ligin ikinci yarısında Fenerbahçe deplasmanına da Beşiktaş taraftarının alınmaması bekleniyor.

Derbi bilet fiyatları belli oldu

Öte yandan Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları netleşti. Yarın satışa sunulacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde:

VIP 10: 4.580TL

VIP 101 - 126: 3.800TL

1. Kategori: 1.540TL

2. Kategori: 1.400TL

3. Kategori: 1.130TL

4. Kategori: 995TL

5. Kategori: 915TL

Kapalı Üst 840TL

6. Kategori: 740TL

7. Kategori: 285TL

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal