18.01.2022-13:23 (Son Güncelleme:28.01.2022-14:48)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonu Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğuyla kapatan ancak bu sezona Beşiktaş tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yaparak başlayan Sergen Yalçın ile geçtiğimiz haftalarda yollar karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak ayrılmıştı.



2

Beşiktaş'ta yaşanan bu radikal değişimin ardından takım U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli'ye emanet edilmiş ve ilerleyen süreçte sezon sonuna kadar Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olmayı başarmıştı.



3

Siyah beyazlıların efsane isimlerinden Rasim Kara, Beşiktaş ile Sergen Yalçın arasında yaşanan ayrılık ile ilgili olarak yaptığı yorumlarla büyük ses getirdi.



4

Rasim Kara : Sergen hoca benim öğrencimdi. Hem milli takımda hem Beşiktaş’ta 96-97 sezonunda. En verimli dönemini o sezonda yaşadı hattı. Sergen hocayı hem medya hem Beşiktaş taraftarı destekledi yanında oldu ve o da haklı olarak geldi, hem lig hem kupayı kazandı.



5

Rasim Kara : Herkesin, üstüne 1-2 transfer yaparak tabii bu kadroyu korumak şartıyla seneye Şampiyonlar Ligi’nde de, ligde de iş yapar diye bir beklentisi vardı. Ancak inanılmaz bir şey oldu. Bir defa Sergen hoca 30-35 gün sonra kontrat imzaladı. Burada herkesin kafasında bir soru işareti oluştu.



6

Rasim Kara : Sonra özellikle Avrupa’da 6’da 0 çekildi. Şampiyon olmanın bir anlamı kalmıyor ki o zaman. Bugün ekonomik koşullarda Şampiyonlar Ligi çok önemli. Geçen seneki başlangıcın kötü olduğunu düşünerek toparlanırız denildi. Ama olmadı.



7

Rasim Kara : Belki de Sergen hoca da kendisini bir kontrol edecek bundan sonra. Geçen sene ne yaptım bu sene ne yaptım diyecek ne yapmalıyım diyecek. Bundan sonra kendi analiz ve özeleştiri yapması lazım. Yapar da.



8

Rasim Kara : Sergen hoca ile yollar ayrıldı hayırlı olsun ama Sergen hocaya bu kapı her zaman açık. Çünkü hem kupa hem ligi kazanmış bir takımın hocasıydı. Bu son değil. Mutlaka bir daha gelecek. Daha ne yapmasını bilen bir Sergen hoca geleceğini tahmin ediyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR