18.01.2022-12:58 (Son Güncelleme:25.07.2022-17:04)


1

Arkadaşı geliyor!

Arkadaşı geliyor!

Adanaspor Ibe transferiyle büyük yankı uyandırmıştı. Ibe sonrasında Adanaspor çok konuşulacak bir ismi kadrosuna katıyor ve futbolcunun arkadaşı Sturridge'i getiriyor.



2

Futbolcunun hayatı

Futbolcunun hayatı

Daniel Sturridge, 1 Eylül 1989 tarihinde İngiltere'nin Birmingham şehrinde doğmuştur. Futbola ise ilk olarak, Manchester City altyapısında başlamıştıt. Manchester City'de gösterdiği başarılı performans ile a takıma yükselmeyi başarmıştır. Futbolcu 2009'da ise Chelsea'ye transfer olmuştur. Chelsea'den ise 2011'de Bolton'un yolunu tutmuştur. Bolton'un ardından Chelsea'dan Liverpool'a transfer olmuştur. Futbolcu asıl çıkışını ise Liverpool'da göstermiştir. Liverpool'da sergilediği performansla İngiltere Milli Takımı'na gitmiştir. Liverpool'dan bir süre West Brom'a kiralanmıştır. Ardından ise Liverpool'dan, Trabzonspor'a transfer olmuştur. Futbolcu son olarak yakın dönemde Avustralya'nın Pert Glory takımına transfer olmuştur.



3

Hangi takımlarda oynadı?

Hangi takımlarda oynadı?

Futbolcu kariyerinde sırasıyla; Manchester City, Chelsea, Bolton, Liverpool, Trabzonspor ve son olarak ise Perth Glory takımında oynamıştır.



4

Başarıları nedir?

Başarıları nedir?

Sturridge 2 kez Şampiyonlar Ligi mutluluğu yaşadı. Bu başarıların 1 tanesini Chelsea ile 1 tanesini ise Liverpool ile kazanmıştır. Ayrıca 2 kez Chelsea ile FA Cup ve 1 kez Chelsea ile İngiltere Premier Lig'i kazanmıştır.



5

Kariyerinde kaç golü var?

Kariyerinde kaç golü var?

Daniel Sturridge kariyeri boyunca 331 karşılaşmada 119 gol ve 48 asist yapmıştır.



6

Nerelidir?

Nerelidir?

Futbolcu İngiliz'dir ve eskiden İngiltere Milli Takımı'nın formasını giymiştir.



7

Kaç yaşındadır?

Kaç yaşındadır?

İngiliz yıldız 1 Eylül 1989 doğumludur. Yani 32 yaşındadır.



8

Hangi mevkide oynuyor?

Hangi mevkide oynuyor?

Futbolcu santrafor pozisyonunda oynamaktadır. Ayrıca sağ kanat ve forvet arkası olarak görev alabilmektedir.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR