Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a Yanıt!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski Başkan Fikret Orman'ın 2021 yılı Olağan Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmaların ardından kendisine yanıt verdi.

20.11.2021-13:47 - (Son Güncelleme: 20.11.2021-13:47) Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a Yanıt!

Beşiktaş'ta 2021 yılı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na eski Başkan Fikret Orman'ın katılması büyük bir sürprize neden oldu.

ESKİ BAŞKAN ORMAN'DAN BİR İLK

Kulüp tarihinde son zamanlarda görülmemiş bir harekete imza atan eski Başkan Fikret Orman, görevden ayrılmasının ardından Divan Kurulu toplantısına katılan ilk başkanlardan biri oldu.

FİKRET ORMAN'IN KONUSMASINI YAPIP AYRILMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Eski Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'ın 2021 Yılı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda yapmış olduğu konuşma ile tüm dikkatleri üzerine çekerken, konuşmasının ardından diğer konuşmacıları dinlemeden kuruldan ayrılması nedeniyle büyük bir gerilime neden olmuştu.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN FİKRET ORMAN'A YANIT!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2021 yılı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda yapmış olduğu açıklamalarda eski Başkan Fikret Orman'a cevap niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Nur Çebi, eski Başkan Fikret Orman'ın Olağan Divan Kurulu'nda yaptığı konuşma ile ilgili olarak ;

FİKRET ORMAN'I TAKDİR EDİYORUM

Fikret Orman'ın buraya gelmesini takdir ediyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Ne konuşacaksak burada konuşalım. Fikret Orman'ın konuşması esasında beni mutlu etti. Birlik ve beraberlik çok önemli. Önemli olan kazandırdıklarımız. 

KREDİ ÇOK ZOR ŞARTLARDA ALINDI...

Doğru söylemediği şeylere cevap vermek istiyorum. Kredi çok zor şartlarda alındı. Bir buçuk sene boyunca bu kredi bize kullandırılmadı. Ben kardeşimin adına ipotek yaptırım o krediyi kullandık. Konuşacak çok konu var.

FİKRET BEY MAALESEF DEĞİŞMEMİŞ!

Mali ve idari genel kurulu tarihlerimiz açıklandı. O tarihte bütün genel kurul üyelerimizi oraya bekliyoruz. Ben orada olacağım. Çıkan raporun ilgilendirdiği kişilerin de orada olacağından şüphem yok. Sosyal medyada sürekli bizi suçlayan bir başkan adayı var. Buraya gelmiyor. Kardeşim ben sana nasıl cevap vereceğim? Ben Twitter çocuğu değilim. Gel buraya. Benim hiç kimseden korkum yok. Hata yapıyorsak bedelini ödeyeceğim. Genel Kurul, 'paralar nerede?' diye sordu. Ben o şartlarda sizi nasıl ibra edebilirim? Fikret Bey maalesef değişmemiş. Bundan vazgeçmesini diliyorum.

BAŞKAN ORMAN BENİM HABERİM OLMADAN ÇOK ŞEY YAPMIŞ

Başkan başkandır ve her şeyden haberi olur. Benim haberim olmayan birçok şey yapılmış o dönem. İyisi de var, kötüsü de var. Eğer bu koltuklarda oturuyorsak bedel ödemeyi de bilmemiz gerekiyor. MHK yeni göreve başladı. Hakem konusunda biraz avans vermemiz gerekli. Bana güvenin. Biz kimseye Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal