Beşiktaş'ta Divan Kurulu'nda Ortalık Karışacak!

Beşiktaş'ın Aralık ayında gerçekleştirilecek olan yılın son Divan Kurulu toplantısı büyük bir hesaplaşmaya sahne olacak. Taraftarların merak içerisinde beklediği Divan Kurulu öncesinde şaşırtan açıklamalar geldi.

19.11.2021-10:29 - (Son Güncelleme: 20.11.2021-12:52) Beşiktaş'ta Divan Kurulu'nda Ortalık Karışacak!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta bu yılın son Divan Kurulu toplantısının Aralık ayında gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta eski Başkan Fikret Orman ve yönetimi ile yeni Başkan Ahmet Nur Çebi arasında görev değişikliğinden itibaren gerilim ve tartışmalar sürüyordu.

FİKRET ORMAN DİVAN KURULU'NA YÖNETİMİYLE KATILACAK!

Başkanlıktan ayrıldığından beri gerçekleştirilen seçim ve Divan Kurulu'na katılmayan Başkan Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde ; ' Arkadaşlarımla birlikte Divan Kurulu'na geleceğim. Divan'ın durumuna göre bana söz hakkı düşerse kullanırım. ' şeklinde yaptığı açıklama büyük bir gündem yaratmıştı.

AHMET NUR ÇEBİ VE FİKRET ORMAN KARŞI KARŞIYA...

Eski Başkan Fikret Orman ve yeni Başkan Ahmet Nur Çebi arasında uzunca bir süredir devam eden gerilimin ilk kez karşı karşıya gelecekleri Divan Kurulu toplantısında nasıl bir sonuç doğuracağı ise merak içerisinde bekleniyor.

FİKRET ORMAN'IN YÖNETİCİSİ SOSYAL MEDYADA KONUŞTU!

İkili arasındaki gerilimin nasıl sonuçlanacağı merak edilirken, eski Başkan Fikret Orman'ın yönetiminde yer alan eski yöneticilerden Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalar gerilimin fitilini ateşledi.

Eski Beşiktaşlı yönetici Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Divan Kurulu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sağolsunlar bir çok kişi arıyor, 2 soru var 1. Divan a katılacakmısınız, 2. Mali genel kurul a katılacakmısınız. Kendi adıma ve Fikret Başkan adına cevap veriyorum. EVET, BİZİM Sözümüzden döndüğümüz görülmemiştir. Görüşmek üzere. Bir şey daha söylemek istiyorum, lütfen hesabın altını çizelim artık. Beşiktaşı bu algı operasyonlarından, kısır döngülerden çıkartalım. Biz hesap sormaya geliyoruz, bizden hesap sormak isteyen, böyle bir taahhüdü olan varsa onları da bekliyoruz. ' ifadelerini kullandı.

ESKİ BAŞKAN ADAYINDAN DESTEK GELDİ! TARİHİ YÜZLEŞME...

Fikret Orman ve yönetiminde yer alan eski yöneticilerin Beşiktaş'ın gerçekleşecek olan Divan Kurulu toplantısına katılması ile ilgili olarak siyah beyazlıların eski başkan adaylarından Hürser Tekinoktay ise yapmış olduğu açıklamalarda ; ' Fikret Orman’ın böyle bir kararı almış olması BJK’a karşı önemli bir sorumluluk ve tarihle yüzleşme fırsatıdır. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal