Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi TFF'nin Yolunu Tuttu!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu'na gitti. Siyah beyazlılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

29.12.2021-15:56 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-16:11)

Siyah beyazlıların Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yolunu tuttu. Yaşanan gelişmeler futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılar son olarak ligde Konyaspor ile karşılaşmıştı. Oynanan mücadeleye maçın hakemi Mete Kalkavan'ın verdiği kararlar büyük damga vurmuştu. Beşiktaş cephesinden maçın hakemi Mete Kalkavan'a yoğun tepkiler gelmişti. Siyah beyazlılarda bu anlamda hakemlerle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ahmet Nur Çebi'nin, son olarak TFF'ye konuyla ilgili görüşme yapmak için gittiği aktarıldı.


NİHAT ÖZDEMİR İLE GÖRÜŞECEK

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakemlerin ilk yarıda gösterdikleri performanslarda duyduğu rahatsızlık nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun yolunu tuttu. Ahmet Nur Çebi'yi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir karşılarken, Kulüpler Birliği Vakfı İstişare toplantısı dolayısıyla federasyonda bulunan Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile TFF 1. Lig takımlar birliği Başkanı ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu da Çebi'yle Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri girişinde görüşmüştü. Nihat Özdemir ile görüşecek olan Çebi, aynı zamanda Merkez Hakem Kurulu'nun yapısının değişmesi konusunda da fikirlerini dile getireceği aktarıldı.

GELİŞMELER MERAKLA TAKİP EDİLİYOR

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, TFF'de yapacağı görüşmenin sonuçları gerek Beşiktaşlı taraftarlar gerek diğer taraftarlar tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Yaşanan gelişmeler Türk futbolunda çok büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal