29.12.2021-14:09 (Son Güncelleme:29.12.2021-14:40)


1

Denizli Beşiktaşlılar Derneği, Spor Toto Süper Lig'de 27 Aralık Pazartesi günü oynanan Konyaspor - Beşiktaş maçının orta hakemi Mete Kalkavan ve VAR hakemi Arda Kardeşler hakkında suç duyurusunda bulundu.



2

Süper Lig'de Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan mücadelenin yankıları devam ediyor. Oynanan karşılaşmada maçın hakemlerinin vermiş olduğu kararlar Beşiktaş taraftarları tarafından büyük tepki çekmişti. Mücadelenin hakemi yoğun eleştiriler alırken hakemlerle ilgili çok flaş gelişmeler yaşanıyor. Maçın hakemleri ile ilgili Denizli Beşiktaşlılar Derneği'nden çok kritik bir adım geldi.



3

Süper Lig'de Konyaspor ile Beşiktaş arasında kritik bir karşılaşma geride kalırken, mücadelenin yankıları ise devam ediyor. Karşılaşmada maçın hakemleri Mete Kalkavan ve Arda Kardeşler'in vermiş olduğu kararlar büyük tepki çekmişti.



4

Oynanan mücadelenin yankıları ise sürüyor. Son olarak Denizli Beşiktaşlılar Derneği, maçın orta hakemi Mete Kalkavan ve VAR hakemi Arda Kardeşler hakkında görevi kötüye kullanma gerekçesiyle Denizli Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundular. Suç duyurusunda iki hakemin eylemleri dolayısıyla Beşiktaş'ın karşılaşmayı kaybettiği aktarıldı.



5

Beşiktalılar Derneği Başkanı Bora Sever, Başkan Yardımcısı Avukat Ozan Orpak ve diğer yöneticiler, Denizli Adliye Sarayı'na giderek karşılaşma sırasında görevi kötüye kullanma suçunu işledikleri nedeniyle Mete Kalkavan ve Arda Kardeşler hakkında şikayette bulundular.



6

Hakemlerle ilgili yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR