29.12.2021-13:38 (Son Güncelleme:29.12.2021-13:51)


1

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük arasında oynanılan maça yaşanan olaylar damga vurmuştu. Mücadelede Fatih Karagümrük 2 kırmızı kart görerek 9 kişi kalırken maçta kırmızı kart gören isimlerden birisi de Caner Erkin olmuştu.



2

Caner Erkin gördüğü kırmızı karttan sonra hakeme büyük tepki göstermişti. Yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düşmüştü. Caner Erkin hakkında yaşananlardan sonra verilen ceza ise belli oldu.



3

PFDK, Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe arasında oynanılan mücadelede kırmızı kart gören Caner Erkin'e 3 maç men cezası verdi. Caner Erkin'in aldığı bu ceza büyük ses getirdi.



4

Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe maçının 37. dakikasında ceza sahası içinde Fenerbahçe'den Pelkas'ın vuruşunda Burak Bekaroğlu'nun eline çarpan topta hakem Erkan Özdamar penaltı noktasını işaret etmişti. Yaşanan pozisyonda Burak direkt kırmızı kart görerek oyunun dışında kalmıştı. Penaltı ve kırmızı kart karası sonrası Caner Erkin çok öfkelenmişti.



5

Deneyimli futbolcu maçın hakemi Erkan Özdamar'a yoğun şiddetli şekilde itirazlarda bulunmuştu. Futbolcunun itirazlarının ardından 33 yaşındaki futbolcu, direkt kırmızı kart cezası almıştı. Ev sahibi takım Fatih Karagümrük bu nedenle aynı dakikada maçta 9 kişi kalmıştı.



6

Caner Erkin'in Erkan Özdamar'a sarf ettiği sözler çok konuşulmuştu. Aktarılan bilgilere göre Caner Erkin, 'İtiraza devam mi ediyorsun?' şeklindeki söze 'Ediyorum lan ne olacak' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR