29.12.2021-12:47 (Son Güncelleme:29.12.2021-13:04)


1

Fenerbahçe'de geleceğin yıldızı olarak gösterilen ve oynadığı maçlarda dikkatleri üzerine çeken Arda Güler'den sarı lacivertlilere kötü haber geldi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe genç futbolcusu Arda Güler'den gelen haberle sarsıldı. Bu sezon görücüye çıkan genç yetenek, forma giydiği maçlarda gösterdiği performansla taraftarları etkilemişti. Genç yetenek Arda Güler ile ilgili yaşanan gelişmeler takımda moralleri bozdu. Futbolcu sakatlığıyla ilgili açıklamayı bizzat kendisi yaptı.



3

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç yetenek Arda Güler'den gelen haber, Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupası'ndan oynanılacak olan Afjet Afyonspor maçı öncesi moralleri bozdu.



4

. Kanaryada moralleri bozan haber takımın genç futbolcusu Arda Güler'den geldi. Arda Güler sakatlandığını açıkladı. Futbolcu konuyla ilgili kendisi bizzat sosyal hesabından açıklamalarda bulundu.



5

Arda Güler sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 'Ufak bir Sakatlık geçirdim. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan başta başkanımız, hocalarım ve dualarını eksik etmeyen, her zaman yanımda olan değerli taraftarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah kısa sürede eskisinden daha güçlü döneceğim.' şeklinde açıklamalara yer verdi.



6

16 yaşındaki genç yetenek Arda Güler ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip edilmeye başlandı. Futbolcu son olarak Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Afjet Afyonspor ile oynanacak olan maçın kadrosuna alınmamıştı. Arda Güler gösterdiği performansla Türk futbolunun çok şey beklediği isimlerden birisi olarak göze çarpıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR