29.12.2021-11:59 (Son Güncelleme:29.12.2021-12:16)


1

Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın odasına konulan iki adet böcekle dinlendiği aktarılıyor.



2

Galatasaray'da geçen sezon takımın teknik direktörü Fatih Terim, özel konuşmalarının daha evine gitmeden sızdırılmasından şikayet etmiş ve köstebek iddiasında bulunmuştu. Fatih Terim'in ardından Başkan Burak Elmas da aynı dertten yakınıp, 'Nasıl oluyor da konuştuğumuz her şeyi dışarıdan duyuyoruz' ifadelerinde bulunmuştu.



3

Gelen son iddialara göre Burak Elmas bu konunun peşini bırakmadı ve özel bir ekiple odasında arama yaptırınca, herkesi şok eden bir olay yaşandı. Başkanın odasında 'böcek' olarak tabir edilen iki adet dinleme cihazı bulduğu ve anında gerekli tedbirleri aldığı aktarıldı.



4

Böceklerin kimin tarafından yerleştirildiği ya da ne zamandan beri konuşulanların dinlendiği henüz bilinmemekte. Fakat bu konunun yargıya intikal etmesinin an meselesi olduğu aktarıldı.



5

Galatasaray'da son olarak yaşanan bu gelişmelerin ardından Galatasaray camiası sallandı.



6

Çıkan iddiaların ardından Galatasaraylı taraftarlar tarafından da konuya büyük dikkat geldi. Yaşanan bu gelişmeler sosyal medyada da taraftarların başlıca konuştuğu konulardan birisi haline geldi. Yaşanan gelişmeler gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer futbolseverler tarafından büyük dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR