Beşiktaş Alex Teixeira Transferini Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Beşiktaş, önümüzdeki sezon öncesinde kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız Alex Teixeira transferini işte bu video klip ile açıkladı.

10.08.2021-18:18 - (Son Güncelleme: 10.08.2021-18:28)

Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Teixeira, İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı. Breziya'dan gelen yıldız futbolcu Alex Teixeira zorunlu karantina sürecinin bitmesinin hemen ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Serbest durumda bulunan ve bonservisi elinde olan Alex Teixeira için siyah beyazlılar bonesrvis ücreti ödemezken Alex Teixeira'nın Beşiktaş'a toplam maliyeti ise senelik 2.6 milyon euro olacak.

ALEX TEİXEİRA'NIN KARİYERİ

Brezilya'da Vasco da Gama alt yapısında yetişip A takıma kadar yükselen Alex Teixeira sonrasında 6 milyon euroluk bonservis ücreti ile 2009-2010 sezonunda Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk ile anlaşma sağladı. Shaktar formasıyla birlikte göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu 2015-2016 sezonunda ise tam tamına 50 milyon euro karşılığıda Çin Süper Lig'i ekiplerinden Jiangsu'ya transfer olmuıştu. 

Ukrayna'da futbol oynadığı dönemde tam 12 kupa kazanan Alex bu sezonlarda 2 kez gol kralı olma başarısını göstermişti.

Çin Süper Ligi'nde transfer olduğu Jiangsu formasıyla toplamda 144 karşılaşmada forma giyen Alex Teixeira bu karşılaşmalarda takımına 67 gol 27 asistlik bir katkı sağlamıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal