Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ve Taraftar Arasında Taktik Tartışması!

Önümüzdeki sezonun hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin Giresunspor ile oynadığı hazırlık maçında tribünde olan bir taraftar ile Teknik Direktör Vitor Pereira arasında bir tartışma yaşandı.

10.08.2021-12:41 - (Son Güncelleme: 10.08.2021-12:41)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun hazırlıklarının yapıldığı kamp döneminde Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor ile oynanan hazırlık maçında tribündeki bir taraftar ile Teknik Direktör Vitor Pereira arasında tartışma çıktı.

Vitor Pereira ve Taraftar Tartışma

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon öncesinde Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçında tribündeki bir sarı lacivertli taraftar Portekizli teknik adama takımı 4-4-2 taktiğiyle oynatması yönünde bir süre bağırınca en sonunda Portekizli teknik adam Vitor Pereira, taraftara dönerek ' İşime karışma ve kapa çeneni. ' şeklinde seslendi.

Giresun Çotonak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor'u oynadığı hazırlık karşılaşmasında deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada konuk ekip Fenerbahçe'nin gollerini Attila Szalai, Serdar Dursun ve Enner Valencia kaydederken, Giresunspor'un tek golünü ise Joey Pelupessy kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal