Bernard'dan Flaş Beşiktaş Açıklaması!

Beşiktaş’ın transfer etmek istediği iddia edilen Brezilyalı futbolcu Bernard, transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

29.05.2018-12:33 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-13:09)

Siyah beyazlı ekibin yeni sezon planlamasında Talisca’nın yerine kadroda görmek istediği Brezilyalı  oyuncu Bernard konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk ekibiyle olan sözleşmesi biten 25 yaşındaki futbolcunun ismi son dönemde sıkça transfer haberleri ile anılırken, Brezilyalı yıldız konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ukrayna basınında yer alan haberlere göre Bernard yakın çevresiyle yaptığı konuşmada resmen Beşiktaş'ı doğruladı.

25 yaşındaki yetenekli oyuncunun, "Beşiktaş'ı tanıyorum. 2013 yılında Shakhtar Donetsk'e geldiğim dönemde de Beşiktaş'ın ismini duymuştum. Şu anda acele bir şekilde karar vermek istemiyorum. Fakat söylediğim gibi Beşiktaş büyük bir takım ve Şampiyonlar Ligi'nde son 2 sezonda isimlerinden fazlasıyla söz ettirdiler. Acele etmeyeceğim. Beşiktaş da benim için cazip bir seçenek.” şeklinde konuştuğu belirtildi.

İMZA PARASINDA PÜRÜZ ÇIKTI

Brezilyalı yıldız ile temasa geçen Beşiktaş yönetimi yıllık 3 milyon Euro’luk bir bütçe ayırırken imza parasına takıldı.

Sol kanat ve 10 numara mevkilerinde forma giyebilen Bernard’ın ve menajerinin 2 milyon euro imza parası talep ettiği ayrıca yıllık ücretinin 3.5 milyon Euro olmasını istedikleri belirtildi.

Bu gelişmenin ardından ikili ile temaslarını artıran siyah beyazlı ekibin transfer komitesi yetkilileri, imza parasını 1 milyon Euro’ya indirmek adına yoğun bir çaba gösteriyor. Diğer yandan yıllık ücretin de 3 milyon Euro civarına çekilmesi için ısrarcı olunurken, başkan Fikret Orman’ın Bernard ve menajeri ile görüşmesinin ardından konunun netlik kazanacağı bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal