Benekli Ayhan Kimdir, Aslen Nerelidir, Gerçek İsmi Nedir?

Benekli Ayhan yeni Instagram fenomeni olarak herkesin dilinde. Youtube hesabı izlenmesi 50 milyonu geçen Benekli Ayhan kaç yaşındadır?

06.12.2021-12:53 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-10:02)

Benekli Ayhan, şu an sosyal medyayı yakıp yıkıyor. Belli bir kitlenin en çok sevdiği tiplemelerin başında gelen Benekli Ayhan’ın kavgaları ve aforozları sürekli merak edilip sürekli takip ediliyor. “Cümleten Selamın Aleyküm Arkadaşlar” sözüyle herkesin diline düşen Ayhan’ın sadece paylaşımları değil hayatı da sürekli merak ediliyor.

BENEKLİ AYHAN HAYATIYLA İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU 

Sosyal medya fenomenleri arasında belli bir kesimin ilgisini çeken Benekli Ayhan, bir Youtube programına konuk oldu. Hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Ayhan, gecekonduda doğup gecekonduda büyüdüğünü, parayı bulup villa alma isteğinin de villaların gecekonduya benzemesi olduğunu söyledi. Hayatının büyük bölümü yasadışı yollarla geçtiği için tamamını anlatamayacağını söyleyen Ayhan, askere gitmemek için deli taklidi yaptığını, kolonya içip kendini kestiğini belirtti.

KİMDİR?

Şu an için Youtube ve Instagram sosyal medya fenomeni olarak bilinen Benekli Ayhan, uzun zaman önce bir Ankaragücü videosunda röportajı viral olmuş, uzun süre her sosyal medyada paylaşılmıştı. Ankaragücü’nün en bilinen taraftarlarından Benekli Ayhan’ın Youtube ve Instagram hesabı bulunuyor. Benekli Ayhan’ın gerçek ismi Ayhan Koç’tur. Youtube’da toplam izlenmesi 53 milyon üstündedir. Benekli Ayhan evli ve 3 çocuk babasıdır. Ankara’da yaşamaktadır.

Benekli Ayhan sanayide çalışmaktadır ve daha önce kurye, minibüs şoförlüğü, servis şoförlüğü, tribün amigoluğu ve otellerde çalışmıştır. Askerliği 4 yılda tamamlamıştır. Sebep olarak disiplin suçlarını sebep göstermiştir. Benekli Ayhan’ın kendi adıyla yayınlanmış belgeseli de bulunmaktadır.

NERELİ?

Kendisi Ankaragücülü olarak insanlar tarafından tanınsa da kendisi aslında Ankaralı değildir. Ankara’ya sonradan göçen Ayhan Koç’un ailesi aslen Sivaslıdır. Sivas, İstanbul ve Ankara’ya en çok göç veren şehirlerin başında gelmesiyle tanınır.


KAÇ YAŞINDA?

Bir süredir sosyal medyada en çok aratılan kişilerinden başında gelen Benekli Ayhan 2 Temmuz 1980 doğumludur ve 41 yaşındadır. Benekli Ayhan eşi ve çocuklarıyla hala Ankara’da yaşamaktadır.

BENEKLİ AYHAN NEDEN ANKARAGÜCÜ TARAFTARI?

Lisede derslerinde çok başarısız olduğunu söyleyen Ayhan Koç, “İşimiz gücümüz maçtı. Ankaragücü maçına götürdü bir abimiz, Ankaragücü ile orada tanıştım.” Sözleriyle sevdasının ne zaman başladığını söylüyor. Mahallede bir abisinin ısrarı sonucu ilk defa Ankaragücü maçına giden Benekli, o zamandan beri büyük bir Ankaragücü taraftarı.

BENEKLİ AYHAN EŞİ VE AİLESİ

Sosyal medyada ailesiyle de gündem olan Ayhan’ın çocuklarının ismi İkra, Eylem Ayla ve Ebrar’dır. Benekli Ayhan bu Youtube işini para için yaptığını söylüyor. Ekonomik durumu kötü olan ailenin Youtube sonrası durumlarının düzeldiği biliniyor. Ayhan bundan önce babasının emekli maaşıyla geçindiğini söylüyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal