Beklenen Haber Geldi: TOGG Yeni Logosuyla ABD'de

2022 sonunda üretimi başlayacak olan SUV modelinin sergileneceği fuarda, yerli otomobil TOGG'da yerini alacak. TOGG’un yeni logosu fuarda görücüye çıkacak.

13.12.2021-09:59 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-10:15)

Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG), 5-8 Ocak tarihleri arasında ABD'nin Las Vegas şehrinde gerçekleşecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de (Consumer Electronic Show) yer alacak. 2022 sonunda üretimi başlayacak olan SUV modelinin tanıtılacağı fuarda, yerli otomobil TOGG'un yeni logosu da görücüye çıkacak.

TOGG TÜM DÜNYAYA TANITILACAK

Ayrıca TOGG'un geleceğin mobilitesi, akıllı otomobiller ve akıllı şehirlerle ilgili vizyonuna ilişkin tanıtımının yapılması bekleniyor. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş ve üst düzey yöneticilerin yer alacağı fuarda, TOGG yönetim kurulu üyeleri de katılım sağlayacak. Dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES, son yıllarda otomotiv markalarının da gözdesi haline geldi. Otomotivciler Detroit, Frankfurt ve Paris gibi otomobil fuarları yerine teknoloji şirketlerini bir araya getiren CES'i tercih ediyor. 159 adet ülkeden 1900'dan fazla şirketin katılım sağladığı fuarda BMW, Daimler (Mercedes-Benz) Hyundai, GM, Stellantis gibi otomotivciler de boy gösterecek. CES, sadece yeni ürünlerin sergilendiği bir fuar değil dünyanın geleceğini şekillendirecek olan fikirlerin de konuşulduğu ve tartışıldığı bir ortam sağlıyor. Fuarda üç gün boyunca yüzden fazla konferans verilecek. Birçok sektörden katılım sağlayacak olan uzman isimler "geleceği" konuşacak. Karakaş, 2020'de düzenlenecek olan fuara katılmış ve bir toplantıda konuşma yapmıştı.

FARPLASS FUARDA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Otomotiv sektöründe yaklaşık 50 yıllık bir geçmişe sahip olan Farplass, Las Vegas'da yerini alıyor. Şirketin Fark Laps girişimi olan mobilite atılımları ile birlikte yarının akıllı ulaşım teknolojilerine yönelik olacak şekilde çözümler geliştiriyor. Fuarda gıda ve tarım şirketi Vahaa Dikey Tarım Çözümleri ve Teknoloji de yer alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal