Bebekler için güvenli, dayanıklı, şık ve zarif beşik çeşitleri

Her anne baba bebeklerini en iyi şartlarda büyütmek ister. Bebeklerin sağlıklı olarak büyümesinde en iyi etken ise kaliteli bir uykudur. Bebeklerin hem huzurla uyumaları hemde kendilerini güvende hissetmelerini sağlayacak birçok beşik modelleri bulunuyor. Anne ve babalar, beşiklerin ilk olarak güvenli ve dayanıklı olmasına bakarken aynı zamanda şık ve zarif olmasını da isterler. İşte, bebekler için güvenli, dayanıklı, şık ve zarif beşik çeşitleri..

24.06.2022-12:57 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-12:57) Bebekler için güvenli, dayanıklı, şık ve zarif beşik çeşitleri

Baby Bee Bebek BeşiğiBebekler en çok beşiklerde zaman geçirirler. Bu nedenle, beşikler söz konusu bebek bakımına olunca önemli rol üstlenir. Genellikle anne yanı olarak kullanılan modeller, kolayca yükseltilip alçaltılarak ebeveynin yatağı ile aynı seviyeye getirilmesi sağlanabiliyor. Bu da annenin veya babanın bebeklerine anlık ulaşımlarını kolaylaştırıyor.

Sallanma özelliği olan beşikler bebeklerin uykuya geçmesine yardımcı olurken, bol miktardaki çekmeceler ise bebeği, bakım ürünlerinin beşiğin hemen içerisinde bulunmasına olanak tanıyor. Sık seyahat eden ebeveynlerin imdadına ise portatif olarak taşınabilir bebek beşikleri koşuyor. Bu beşikler hafif ve kolay kurulabilir,yapıları sayesinde anne babalara önemli avantajlar sağlıyor. İşte, ebeveynlerin aradığı özelliklerdeki beşiklerden bazıları..

Chicco Next2Me Anne Yanı Beşik Sand

Chicco Next2Me Anne Yanı Beşik Sand

Anne yanına beşik arayanlar için en iyi modellerden bir tanesi Chicco Next2Me Anne Yanı Beşik Sand'dır. Tekerlekleri sayesinde odaların arasında kolaylıkla gezilebilen bu model, ebeveynlere altı farklı yükseklik ayarı da sunuyor. Beşiğin aynı zamanda kolay katlanabilir bir yapıda olması da taşıma çantasına alınarak her yere rahatlıkla götürülmesini sağlıyor.

Babycom Doğal Ahşap Boyasız Anne Yanı Tekerlekli Beşik

Babycom Doğal Ahşap Boyasız Anne Yanı Tekerlekli Beşik

Hem sallanma özelliğine sahip hemde sabitlenme özelliği taşıyan Babycom Doğal Ahşap Boyasız Anne Yanı Tekerlekli Beşik, göz alan tasarımıyla, anne babalardan tam not alıyor. İstenirse anne yanı beşiği olarakta kullanılabilen bu modelin asansörlü ön korkuluğu mevcuttur ve bu özelik ebeveynlere önemli derecede pratiklik sunar.

4 yaşa kadar kullanılabilen modelde tekerlekli ayak tasarımları yer değiştirilebiliyor ve bu değişimde büyük kolaylıklar sağlıyor. Set olarak gelen üründe cibinlik, uyku seti ve yatağı bulunuyor. Beşikte, bebeklere zarar verebileceği değerledirilen hiçbir boya ve vernik gibi herhangi bir kimyasal da kullanılmamıştır.

Garaj Home Sude Beyaz Membran Country Asansörlü Beşik

Garaj Home Sude Beyaz Membran Country Asansörlü Beşik

Bu güne kadar en iyi beşik modelleri arasında üst sıralarda yer alan Garaj Home Sude Beyaz Membran Country Asansörlü Beşik, hem ebeveynlere kolaylık sağlar hemde bebeklere kaliteli bir uyku ortamı sağlar. Şık tasarımı ile herkesin beğenisini kazanan üründe asansörlü korkuluk özelliği de bulunuyor.

Birinci sınıf kalitesinde olan malzemelerden üretimi yapılan model, nem geçirmediği için küf gibi sorunlar çıkarmıyor. Böylelikle hem sağlıklı hem de uzun süre güvenli olarak kullanılabiliyor. Kir tutmama özelliğine sahip olan beşik kolayca temizlenme özelliğine sahiptir. Üründe en önemli özellik ise komodin, masa ve karyolaya ayrılarak daha sonrasında bir çocuk odasına dönüşebilmesidir.

Diverso Home Çekmeceli Sallanır Anne Yanı Ahşap Bebek Beşiği

Diverso Home Çekmeceli Sallanır Anne Yanı Ahşap Bebek Beşiği

En dayanıklı beşikler arasında yer alan Diverso Home Çekmeceli Sallanır Anne Yanı Ahşap Bebek Beşiği, sallanma özelliğine sahiptir ve bebeklerin beşikte keyifli bir vakit geçirmesini sağlar. Neme ve rutubete dayanıklı olarak üretilen model, dayanıklı bir yapı sergiler ve uzun süre güven içerisinde kullanılabilir.

Modelin en önemli özelliklerinden bir tanesi antibakteriyel yapıda üretilmiş olmasıdır. Bu özelliğiyle birlikte bebeklerin sağlığını korumaya yardımcı olan beşik, kolayca kurulur ve ebeveynlere pratiklik sağlar.

Garaj Home Melina 5 Çekmeceli Mdfli Büyüyen 60x120 Beşik

Garaj Home Melina 5 Çekmeceli Mdfli Büyüyen 60x120 Beşik

Rahat hemde çok kullanışlı bir beşik arayan ebeveynlerin tercih ettikleri beşikler arasında yer alan Garaj Home Melina 5 Çekmeceli Mdfli Büyüyen 60x120 Beşik, çok fazla Çekmece sayısına sahip olduğu için anne ve babalara büyük kolaylıklar sağlar. Parmaklık kısmında MDF kullanılan model, ebeveynlerin bebeklerini güvenle emanet edebilecekleri bir beşik olarak bilinir. Sallanma özelliğine sahip olan son derece kolay kurulur, kir tutmaz ve nem küf geçirmez. Solvent içermediği için de bebeklere asla zarar vermez.

Heyner Fantastik Baby Ahşap Beşik

Heyner Fantastik Baby Ahşap Beşik

Konforlu bebek beşik modelleri arasında yer alan Heyner Fantastik Baby Ahşap Beşik, kalite içeren doğal ahşap malzemesiyle tüm dikkatleri üzerine toplar. Sallanma özelliği yapısını barındıran beşik, ebeveynlerin bebeklerini uyuttukları sırada onlara kolaylık sağlar. Dilenirse sabitlenen modelde yüzde 100 pamuk dolgulu uyku seti bulunur. Beşik yatağının ortopedik özellikte üretilmesi ve aynı zamanda ayarlanabilir 3 farklı yükseklik kademesiyle benzerlerinden de bir adım öne çıkmasını sağlar.

0-5 yaş arasındaki bebekler için tercih edilen beşik, uzun süre boyunca rahatça kullanılabilir malzeme kalitesi işe de tam bir bütçe dostudur. Beşijk üretiminde ise herhangi bir kimyasal maddenin kullanılmasına izin verilmemiştir.

Aktehome Çekmeceli Sallanır Anne Yanı Ahşap Bebek Beşiği Sonoma,

Aktehome Çekmeceli Sallanır Anne Yanı Ahşap Bebek Beşiği Sonoma,

Aktehome Çekmeceli Sallanır Anne Yanı Ahşap Bebek Beşiği Sonoma modeli, anne yanı beşik tavsiyelerinde ilk sıralarda yer alır. Birinci sınıf suntalam malzemeyle üretilen beşik dayanıklı yapısıyla bebeklerin güvenle emanet edildiği beşik rolünü üstlenir. Anne yanı beşik modellerinin arasında yer alan beşik yeni doğan bebekler için de rahatlıkla tercih edilir. 0-2 yaş bebeklere tevsiye edilen model, duruma göre 3 yaşa kadar da kullanılabilir.

Chicco Baby Hug 4 in 1 Bebek Beşiği

Chicco Baby Hug 4 in 1 Bebek Beşiği

Kullanım çeşitliliği sunan ve ebeveynlerin bebek bakımlarında en büyük yardımcı görevini üstlenen Chicco Baby Hug 4 in 1 Bebek Beşiği, modern yapısı ve kompakt tasarımı ile ebeveynlerin en çok tercih ettikleri modeller arasında yer alıyor. Fonksiyonel tasarımı ile diğer modellerden bir adım öne çıkan beşik, yükseltilebilir ev tipi ana kucağına ve aynı zamanda koltuk ve mama sandalyesine de dönüşebiliyor. Böylelikle anne ve babalar ekstra ürün almalarına gerek kalmadan uzun yıllar farklı ihtiyaçları için kullanabiliyorlar. Modelin en önemli özellikleri arasında ise fren korumalararı olan tekerlekli ayaklarıdır. İhtiyaç duyulduğunda kolayca hareket ettirilen tekerlekler, fren sistemiyle kilitlenebiliyor da.

Fisher Price Yeni Doğan ve Bebekler İçin Projeksiyon Işıklı Katlanabilir Portatif Bebek Beşiği

Fisher Price Yeni Doğan ve Bebekler İçin Projeksiyon Işıklı Katlanabilir Portatif Bebek Beşiği

En iyi beşik markalarının ilk sırealarında yer alan Fisher Price, hem kaliteli hem de kullanışlı modelleri ile anne ve babalara çok büyük kolaylık sağlıyor. Portatif bebek beşiği almak isteyenlerin ilk tercihleri arasında bulunan Fisher Price Yeni Doğan ve Bebekler İçin Projeksiyon Işıklı Katlanabilir Portatif Bebek Beşiği, seyahat severlerin işine olukça fazla yarıyor. İhtiyaç halinde katlanarak çok küçük boyuta getirilebilen beşik, hafif yapısıyla kolay taşınma imkanı sunuyor.

Sunny Baby 9146 Caretta Beşik

Sunny Baby 9146 Caretta Beşik

Taşınabilir beşik isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan Sunny Baby 9146 Caretta Beşik, modern tasarımıyla göz doldururken sevimli yapısı ile de bebek odalarına kolaylıkla uyum sağlayabiliyor. Modeldeki en önemli özellik ise hem elektrik hem de pille çalışmasıdır. Otomatik sallanma özelliğine sahip olan beşik, ebeveynlere kolaylıklar sağladığı gibi bebeklerin huzurlu bir uyku geçirmelerine de yardımcı oluyor. Otomatik sallama özelliği 5 farklı kademe hız seçeneğiyle bulunuyor ve bu hız kumanda sayesinde otomatik sallama ve zaman ayarlaması şeklinde kontrol edilebiliyor.

TommyBaby TEDY Anne Yanı Oyun Parkı Beşik

TommyBaby TEDY Anne Yanı Oyun Parkı Beşik

Türkiye'de en iyi beşik markalarının arasında yer alan TommyBaby; en kaliteli bebek beşiği modellerinin başında görülüyor. TommyBabby TEDY Anne Yanı Oyun Parkı Beşik, hem şık hem de modern tasarımıyla dikat çekerken akıllı yapısı sayesinde oyun alanı olarak da kullanılabiliyor. Beşiğin alt kısımda oyuncak barı, bebeğin iht,yacı olan tüm ürünleri içerisine alabiliyor ve bu konuda ebeveynlere kolaylıklar sağlıyor. Beşiğin önemli özelliklerinden bir tanesi de ayaklarının tekerlekli olmasıdır.

Baby Bee Bebek Beşiği


En güzel beşik modellerinin ilk sıralarında yerini alan Baby Bee Bebek Beşiği, 20 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Böylelikle bebek büyüdükçe bile rahatça kullanılabilir. 50x90 cm beşik ölçülerine sahip olan model, 8 mm'lik birinci sınıf parlak beyaz suntalam malzeme ile üretilmiştir. Doğal ve şık bir görünüm sunan beşikte bebeklerin sağlığına zararlı hiç bir kanserojen madde kullanılmamıştır. Kenar kısımları yuvarlatılan ve bu özelliği ile bebeklere zarar vermeyen beşik, kendinden sallanabilen özelliği de taşır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal