BBC ekranında İngiliz ekibi Manchester United hakkında çıkan yazı taraftarları çok kızdırdı!

BBC ekranlarında canlı yayın esnasında skandal bir hataya imza atıldı. Haber spikerinin haberleri sunduğu sırada altta geçen, KJ'de 'Manchester United çöptür' yazısı ortaya çıktı. Hatayı fark eden spiker özür dilese de hatayı fark eden taraftarlar sosyal medyadan duruma büyük tepki gösterdi.

26.05.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-12:15)

Uluslararası haber kurulşu olan BBC News'in canlı yayın esnasında yaptığı hata gündeme oturdu. Annita Mcveigh'in sunduğu sabah programında bir anda ekranda 'Manchester United çöptür' yazısı taraftarları bir hayli kızdırdı. 

İzleyicilerden özür diledi

Yaşanan skandal olay sonrasında KJ'yi fark eden spiker taraftarlardan özür diledi. Yaşanan durumun ardından sosyal medyadan kanala ise yoğun tepki gösterildi. BBC ise yaşanan olayla ilgili açıklamaya yayınlayarak, 'Test amaçlı kj eğitimi sırasında, birkaç saniyeliğine canlı yayınımızda teknik bir aksaklık oldu. Bunun için çok özür dileriz' ifadelerine yer verildi.


Çalışanın hatası olduğu aktarıldı

Haber spikeri Mcveigh ise hatanın bir çalışanın kj'yi kullanmayı öürenirken yapıldığını aktardı. Açıklamasında ise, 'Biraz önce bazılarınız Manchester United hakkında yorum yapan haberlerde ekranın alt kısmındaki şeritte oldukça sıra dışı bir şey fark etmiş olabilirsiniz ve umarım Manchester United bu duruma gücenmemiştir. Bir çalışanımız kj'yi nasıl kullanacağını ve kayan metni nasıl koyacağını öğrenmek için eğitim alıyordu.'

'Ciddi olmayan rastgele şeyler yazdıkları sırada böyle bir hata yaşandı. Bunu görüp gücendiyseniz Manchester United taraftarından özür dilerim. Ancak bu durum tamamen bir hata ve ekranda çıkması amaçlanmamıştı' ifadelerine yer verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal