Manchester United'ın yeni teknik direktörü Eric ten Hag, Cristiano Ronaldo'yu takımda düşünmüyor!

Manchester United'ın yeni patronu olması beklenen Eric ten Hag'ın gelecek sezon takımın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu takımda düşünmediği öğrenildi. Ortaya çıkan gelişme dünya futbolunun gündemine oturdu.

15.04.2022-13:06 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-17:57) Manchester United'ın yeni teknik direktörü Eric ten Hag, Cristiano Ronaldo'yu takımda düşünmüyor!

Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, yaz transfer döneminde efsane olduğu takım olan Manchester United'a geri dönmüştü. Cristiano Ronaldo'nun Manchester United transferi büyük yankı uyandırmıştı. Fakat futbolcu Portekiz ekibinde aradığını bir türlü bulamadı. Takım arkadaşlarıyla uyum sağlayamayan ve mutsuz olduğu belirtilen Ronaldo'ya bir darbe daha geldi. 

Yeni teknik adamın planlarında yok

Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer ile yolları ayırmasından sonra takımı szon sonuna kadar Ralf Rangnick'e emanet etmişti. Bu sezon kötü gidişatı durduramayan İngiliz ekibi gelecek sezon hazırlıklarına başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde ise yoğun bir şekilde Manchester United'ın Ajax'ın teknik adamı Eric Ten Hag ile sözlü anlaşmaya vardığı vurgulanmıştı. Son gelen bilgilere göre ise Hollandalı teknik adam Cristiano Ronaldo'yu takım planlamarı içerisinde düşünmüyor. Teknik adamın bu kararında Ronaldo'nun oyun tarzına uygun olmadığının yattığı aktarıldı.

Teknik adam Ronaldo'yu takımda düşünmüyor.

Portekizli'nin bu sezonki performansı

Sezon başında takıma dahil olan Cristiano Ronaldo, Manchester United forması ile 33 karşılaşmaya çıktı. 37 yaşındaki yıldız 18 gol sevinci yaşarken 3 kez ise asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal