Manchester United'da Cristiano Ronaldo, geçirdikleri kötü sezon ile ilgili olarak taraftarlara seslendi!

Manchester United ile bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, takımda yapılan bireysel hatalar ve taraftaların kendisi ile ilgili olarak yaptığı oylama hakkında konuştu.

06.04.2022-16:16 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-16:16) Manchester United'da Cristiano Ronaldo, geçirdikleri kötü sezon ile ilgili olarak taraftarlara seslendi!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo'nun ikinci İngiltere macerası pek hayal ettiği gibi olmadı. İstediği başarılara ulaşamayan ve aldığı sürelerde beklenin oldukça altında bir performans sergileyen Cristiano Ronaldo, sık sık eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.


Sosyal medyadan taraftarlara seslendi

Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabı üzerinden Mart ayının en iyi oyuncusu ve en iyi golünü atan oyuncu olarak seçildiği oylama ile ilgili olarak Manchester United taraftarlarına seslendi. Portekizli yıldız yapmış olduğu paylaşımda ;

' Bireysel başarılar her zaman memnuniyetle karşılanır, ancak toplu galibiyetlerle bağlantılı olduklarında çok daha değerlidirler. Sezon sonuna kadar savaşacak çok şey var ve mümkün ve ulaşabileceğimiz hedeflere ulaşmaktan asla vazgeçemeyiz. Ayın Golü ve Ayın Oyuncusu ödülleri için oy veren herkese teşekkürler. Haydi daha fazlası için gidelim! Son nefesimize kadar savaşalım! Haydi, Şeytanlar! ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal