Tümer Metin, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael'in sezon sonuna kadar görevinden ayrılacağını düşündüğünü söyledi

Tümer Metin, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael'in sezon sonuna kadar görevinden ayrılacağını, içinde böyle bir his olduğunu söyledi. Siyah beyazlı taraftarlar kendisine tepki gösterdi.

06.04.2022-15:30 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-15:30) Tümer Metin, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael'in sezon sonuna kadar görevinden ayrılacağını düşündüğünü söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Önder Karaveli'nin yerine teknik direktörlük görevine Valerien Ismael'i getirmişti. İlk sınavında Trabzonspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılan siyah beyazlılar oynadığı oyunla büyük bir beğeni toplamıştı.

Ünlü yorumcu, eski Beşiktaşlı futbolcu Tümer Metin, Tivibu Spor ekranlarında siyah beyazlıların yeni teknik direktörü Valerien Ismael hakkında söylediği sözlerle tüm dikkatleri üzerine çekti. Tümer Metin, yaptığı açıklamalarda ;


'Hocaya refarans olacak maç Trabzonspor değil!'

Süper Lig'de bu hafta oynanan Trabzonspor maçında Teknik Direktör Valerian İsmael’in kenardaki duruşunu beğendim. Maçın içinde, mücadeleye hakim, maçı yaşıyor. Bir referans maçı oynayacaktı ama bence bu Trabzon maçı değildi. Çünkü ben bilirim. Teknik direktör değişikliklerinde ilk idman temaslı geçer, kıran kırana geçer. Çata çat geçer.

'Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre...'

Beşiktaş'ta sezon başından beri Oğuzhan Özyakup oynamayı dert etmiyordu ama geçen hafta etmiş olabilir. Gökhan Töre dakika bulamıyordu ama geçen haftayı dert etmiş olabilir. Sonra hoca tarafını belli ettiği dakika fabrika ayarları yavaş yavaş oturur. Şimdi bakacağız bir sonraki sınava. Trabzon deplasmanında oldukça yüksek şiddetli bir mücadele, istek, arzu, oyuna tutunma isteği olan bir Beşiktaş sahada gördük.

'Valerien Ismael sezon sonunu görmeyebilir...'

Siyah beyazlılarda Valerien Ismael için değerlendirme yapacağımız maç iç saha karşılaşması olacak. Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de bu haftaki rakibi Alanyaspor. Valerian İsmael’in sınavı iç sahada vereceği oyunla ortaya çıkacak tablo. Bakacağız ona. Çok ütopik bir şey söyleyeyim mi? Bunu da tutun bir yerde! Valerian İsmael sezon sonunu göremeyebilir. İçimden bir ses öyle diyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal