Bayramdan Sonra İkinci El Araç Satımlarının Artacağı Bekleniyor

İkinci el otomobil ticareti yapan galericiler, 1 Temmuz'la birlikte başlayacak normalleşme ile ikinci el araç satışlarının hareketlenmesini bekliyor.

30.06.2021-17:20 - (Son Güncelleme: 30.06.2021-18:06) Bayramdan Sonra İkinci El Araç Satımlarının Artacağı Bekleniyor

İkinci el otomobil sektöründeki temsilciler önümüzdeki normalleşme süreci ile ilgili öngördükleri yeni bilgiler paylaştılar. İkinci el araç piyasasının pandemi ve kısıtlamalardan yüzünden kötü bir sezon geçtiğini söyleyen galerici Yunus Ete “Havaların ısınması ve bayram öncesi kısıtlamaların esnetilmesiyle ikinci el otomobil piyasasında bir hareketlilik başladı.

Araç fiyatlarının düşmesini bekleyen insanlar vardı ama araç fiyatlarının düşeceğini düşünmüyorum. Bayram sonrasında ise aşılanmanın yaygınlaşmasıyla otomobil piyasası da dâhil her şeyin düzeleceğini umuyoruz” dedi. 

BU DÖNEMDE İKİNCİ EL OTOMOBİL ALIM SATIMLARI ARTIYOR

 Bayramdan önce ki bu dönemde otomobil alımlarında önemli bir artış yaşandığına dikkat çeken galerici Uğur Potur ise “İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik başladı. 1 Temmuz itibarıyla kısıtlamaların kalkmasıyla piyasaların eski günlerine döneceğini öngörüyoruz. Müşterilerimiz gelmeye başladı fakat otomobil kredi faizlerinin düşmesini istiyorlar. Havalar ısındı, önümüzde de bayram var. Bu dönemlerde ikinci el otomobil alım satımları artıyor. Bizde bu dönemde piyasaların hareketlenmesini bekliyoruz” ifadelerini paylaştı


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal