İkinci El Alışverişinde Bunlara Dikkat Edin

İçinde bulunduğumuz salgın döneminde fiyatların artması birçok kişiyi alternatif yollara yönlendirdi. Tekstil alışverişinde de alternatif yol arayanlar ikinci el alışveriş yapmaya başladı. İkinci el alışverişinin püf noktalarını sizler için hazırladık.

08.04.2021-15:44 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-20:04) İkinci El Alışverişinde Bunlara Dikkat Edin

Sosyal medya uygulamaları ve giderek artan pahalılık bir çoğumuzu alternatif yollara yönlendir. İkinci el ürünlerin satışının yaptığı uygulamalar, ihtiyacınız olan şeyi uyguna almanızı sağlarken bir yandan da kullanmadığı fazla ürünleri elinden çıkartmak isteyenler için gelir olanağı sağladı. Tabi burada da alışveriş yaparken dikkat edilmesi gerekilen püf notlalar var. Sizler için araştırdık.

İKİNCİ EL ALIŞVERİŞİN PÜF NOKTALARI

Orijinal Ürün Aldığınızdan Emin Olun 

İkinci el alışverişte tercihiniz markalardan yana olacaksa, aldığınız ürünün orijinal olduğundan emin olmadan satın almayın. Hangi uygulama üzerinden alışveriş yapıyorsanız, ürünün orjinalliğine dair fatura ya da kot etiketinin fotoğrafını isteyin.

Ürünün Nasıl Kullanıldığına Dikkat Edin

Beğendiğiniz ürünün, rengi solmuş, bazı yerlerinde deformeler oluşmuş olabilir. Bu tarz sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız az kullanılmış ürünleri tercih etmelisiniz.


Zamansız Parçalar Tercih Edin

İkinci el alışverişin püf noktaları başında her daim kullanılabilecek parçaları tercih etmek yer alıyor. Belirli bir akımın trend olduğu dönemlerde alacağınız parça ileriye dönük pek kullanışlı olmaya bilir. 

Bedeninize Uyacağından Emin Olun

Eğer baktığınız ürünün size olup olmayacağı hakkında tereddütleriniz varsa, o ürünü almayın. Eğer deneme imkanınız varsa şahane ama eğer deneme imkanınız yoksa iade opsiyonu olan ikinci el ürünleri tercih etmeniz daha iyi olacaktır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal