Başrolde Miray Daner ile Deniz Can Aktaş var: Hudutsuz Sevda dizisi ne zaman başlayacak? Hudutsuz Sevda dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Hudutsuz Sevda dizisi yakında Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Başrollerinde Miray Daner ile Deniz Can Aktaş’ın yer aldığı dizinin yapımcılığını Med Yapım üstlenecek. Peki Hudutsuz Sevda dizisi ne zaman başlayacak? Hudutsuz Sevda dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

20.07.2023-17:52 - (Son Güncelleme: 20.07.2023-17:52)

Yaz mevsiminin iddialı dizilerinden birisi olması beklenen Hudutsuz Sevda, yakında Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Başrollerinde Miray Daner ile Deniz Can Aktaş’ın yer alacağı dizinin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Hudutsuz Sevda dizisi ne zaman başlayacak? Hudutsuz Sevda dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Hudutsuz Sevda dizisi ne zaman başlayacak? 

Hudutsuz Sevda dizisinin ne zaman başlayacağı konusunda henüz Med Yapım’dan veya Fox TV’den bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin çekimleri 15 Ağustos’ta başlayacak.

Hudutsuz Sevda

Hudutsuz Sevda dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Fox’un yeni dizisi Hudutsuz Sevda’da çok güçlü bir intikam hikâyesini konu edinecek. Dizinin hikayesi Karadeniz Bölgesi’nde başlayacak ve ardından da İstanbul’a taşınacak.

Fatih Aksoy ile Bahadır Özdener‘in ortak yapımcılığında hayata geçirilecek olan “Hudutsuz Sevda” dizisinin başrollerinde Deniz Can Aktaş ile Miray Daner yer alacak.

Projeye ayrıca usta oyunculardan Mesut Akusta ile Esra Dermancıoğlu'da dahil oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal