Başkan Erdoğan'dan Göçmen Krizi Açıklaması: Ülkemiz Bir Göç Yükünü Daha Kaldıramaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin içerisinde bulunduğu göçmen krizi ile ilgili açıklamada bulundu.

10.12.2021-12:46 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-16:18) Başkan Erdoğan'dan Göçmen Krizi Açıklaması: Ülkemiz Bir Göç Yükünü Daha Kaldıramaz!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen İslam İş Birliği Teşkilatı Parlamento Birliği 16. Konferansı Açılış Oturumuna katıldı. Konferans’ta açılış konuşmasını yapan Başkan Erdoğan, Türkiye’nin gündemini uzun süredir meşgul eden ve tartışma konusu olan göç meselesine de değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Afganistanlı kardeşlerimize elimizden gelen yardımı sağlamaya devam ediyoruz. Afganistan'daki gelişmelerin göç akınını artırdığı malumunuzdur. Ülkemiz yeni bir göç yükünü kaldıramaz. Göç sorununu, sesi çok çıkan Batı'dan ziyade bizim gibi ülkeler çekiyor.’


AVRUPA VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEDİ

Mülteciler ile ilgili konuşmasına devam eden Başkan Erdoğan, ‘En yoksul ülkeler mültecilerin 3'te ikisine ev sahipliği yapıyor. Bu sene 10. yılını geride bırakan bu kriz karşısında Batı hep 3 maymunu oynadı. Ümran bebeğin karşısında kılını bile kıpırdatmayan yine bunlar. DEAŞ'la mücadele kılıfı altında PKK/YPG'ye destek veren de bunlar. Ülkemize verilen destek sözlerini de yerine getirmediler. Bugün 73. yıldönümüne ulaştığımız İnsan Hakları'ndaki haklar Suriye'deki insanlara 10 yıldır uygulanmıyor’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal