Başkan Erdoğan ile İngiltere Başbakanı Johnson arasında kritik görüşme! Çözüm yolları arandı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, gerçekleşen görüşmede, savunma sanayisinde iş birliği başta olmak üzere, Türkiye - İngiltere ilişkileri ve Rusya-Ukrayna savaşı dahil bölgesel konular gündeme maddeleriydi.

21.06.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-15:31) Başkan Erdoğan ile İngiltere Başbakanı Johnson arasında kritik görüşme! Çözüm yolları arandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan, Rusya - Ukrayna savaşı sebebiyle Ukrayna limanlarında mahsur kalan tahılın güvenli bir şekilde çıkarılmasını sağlamak için mutlaka çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.

Gündem maddeleri

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı konuyla ilişkin açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, gerçekleşen görüşmede, savunma sanayisinde iş birliği başta olmak üzere, Türkiye - İngiltere ilişkileri ve Rusya-Ukrayna savaşı dahil bölgesel konular gündeme maddeleriydi.

Gündem maddeleri

Çözüm bulunmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile telefonda gerçekleştirdiği görüşmede, Rusya - Ukrayna savaşı sebebiyle Ukrayna limanlarında mahsur kalan tahılın güvenli bir şekilde çıkarılmasını sağlamak için mutlaka çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal