Sefo Bodrum'da sahneden neden indirildi? Konsere valilik talimatı

Muğla Bodrum’da sahne alan Şarkıcı Sefo, konser sırasında valilikten gelen talimatla sahneden indirildi. Sahneden indirilen şarkıcı şaşırırken duruma isyan etti. Şarkı yasağı gelmesine 30 dakika kala yaşadığı olaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İşte Sefo’nun sahneden indirilme olayı hakkındaki detaylar…

21.06.2022-15:50 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-15:50) Sefo Bodrum'da sahneden neden indirildi? Konsere valilik talimatı

Yaz sezonu ile konserlerde artarken bu ara şarkıcıların yaşadığı olaylar gündemde yer alıyor. Melek Mosso konserinin iptal edilmesinden sonra "Bilmem mi" şarkısıyla tanınan şarkıcı Sefo Bodrum’da verdiği konserde sahneden indirilmesi gündemde yer aldı.

Sefo'dan sert tepki

Sefo adıyla çıkış yapan şarkıcı Seyfullah Sağı, Bodrum’da verdiği konserde müzik yasağına 30 dakika kala sahneden indirildi. Valilik tarafından verilen talimat iler sahneden indirilen şarkıcı olaya sert tepki gösterdi.

Muğla’daki konserinde yaşadığı bu olay sonrasında tepkisini sosyal medya üzerinden gösteren Sefo, “Bu saçmalık ya bu yasak 01.00’e kadar değil miydi?”ifadelerini paylaştı. Ardından tepkisini göstermeye devam eden Sefo, "bizi bu ülkeye küstürmeyin ya" tepkisini ortaya koydu. Şarkıcının neden sahneden indirildiği bilinmiyor.

Sefo'dan Sert Tepki

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal