Başkan Erdoğan eğildi elleriyle düzeltti: Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde düzenlenen '18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Anma Töreni"ne katıldı. Tören kapsamında Başkan Erdoğan, abidedeki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Bu sırada, Türk bayrağına hassasiyeti ile bilinen Başkan Erdoğan anıta bıraktığı çelengi özenle düzeltti.

18.03.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-16:53)

Bugün gerçekleştirilen n 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Anma Töreni'nde Başkan Erdoğan'ın yaptığı hareket sosyal medyada büyük övgü aldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde gerçekleştirilen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Anma Töreni'ne katıldı.

Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, 'Tarihimizin en görkemli zaferlerinden biri olan Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 107. yılını kutluyorum.' ifadesinde bulundu.

Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, Kahraman Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelenk sunumu meydana geldi. Şehitleri selamlamak  için 'TCG Kınalıada' korvetinden 21 pare top atışı düzenlendi.


Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı

Tören boyunca Başkan Erdoğan, abidedeki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

O esnada, Türk bayrağına hassasiyeti ile bilinen Başkan Erdoğan anıta bıraktığı çelengi eğilerek özenle düzeltti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal