Çanakkale Zaferi'nin 107. yılı kutlamaları için düzenlenen törenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılım sağlıyor!

Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü, düzenlenen törenler ile kutlanıyor. Çanakkale'deki söz konusu törenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine üyeleri, Meclis Başkanı ve milletvekilleri ile çok sayıda siyasi isim katılım sağlıyor.

18.03.2022-12:24 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-12:24) Çanakkale Zaferi'nin 107. yılı kutlamaları için düzenlenen törenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılım sağlıyor!

Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı olması sebebiyle çeşitli törenler düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile bugün Çanakkale 1915 Köprüsü de halkın hizmetine sunulacak. Bu dev eserin açılışı ile Çanakkale Zaferi bir kez daha taçlandırılmış olacak. 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi tören programında saniye saniye yaşanan gelişmeler haberimizde.. 

Cumhurbaşkanı da katılıyor

Çanakkale'de varını yoğunu ortaya koyarak kanları ile canları ile yedi düvele karşı durarak destan yazan kahramanlarımız 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıldönümünde saygı ve dualarla hatırlanıyor. Tüm ülkede Çanakkale şehitlerini anmak için birbirinden farklı bölgelerde çeşitli program ve etkinlikler düzenlenirken, Çanakkale'de gerçekleştirilen törenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve birçok siyasi isim de katılım gösteriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal