Başbakan Yıldırım'dan ABD'ye FETÖ Çıkışı

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, FETÖ elebaşını koruyan ABD'ye sert açıklamalarda bulundu.

03.10.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-11:33) Başbakan Yıldırım'dan ABD'ye FETÖ Çıkışı

Dünyadaki güncel, kültürel, politik, ekonomik ve sosyal çıkmazlara küresel çözümler sunmak için yüzlerce fikir insanını buluşturan ve bu sene ikincisi gerçekleşen TRT World Forum başladı.

Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortaklığı yaptığı, "Parçalanmış Bir Dünyada Barış ve Güvenliği Yeniden Düşünmek" temasıyla gerçekleşen TRT World Forum, Swiss Hotel The Bosphorus'ta düzenleniyor.

Forumun açılışında önemli açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Binali Yıldırım ABD'ye kin kustu.

FETÖ ELEBAŞINI NİYE KORUYORSUN?

YılBaşbakan Yıldırım, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Amerika'da bir malikanede hayat sürdüğü ifade ederek, "Her şey ortada. Hain darbenintalimatını veren bu insan. Her çeşitbelge, bilgi elde ancak dostlarımız, müttefik bildiğimiz ülke hiç bir şekilde harekete geçmiyor. Madem elebaşını biza iade etmiyorsun kardeşim adamın yaşamına sınırlama da mı getiremiyorsun? Hiçbir şey yaşanmamış gibi yaşamını sürdürmesine niye izin veriyorsun? Niye bir soruşturma dahi yok? Yoksa arkasından başka şeyler çıkacağından mı korkuyorsun? Türkiye dosyalar dolusu belgeleri ellerine verdi fakat hiç bir icraat yok' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal