Başbakan Binali Yıldırım Kadın Kollarına Seslendi

Başbakan Binali Yıldırım İstanbul'da AK Parti Kadın Kolları Kongresi'nde konuştu. Yıldırım "AK Parti, demokrasinin, milli iradenin teminatıdır, savunucusudur. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir." Açıklaması yaptı.

28.04.2018-12:18 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-12:08) Başbakan Binali Yıldırım Kadın Kollarına Seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin 15 yıllık icraatına dönüp bakıldığı zaman her seferde partinin seçimleri kazanmasının gerçek gücünün, 4,5 milyonu aşan üyeyle AK kadınlar olduğunu ifade ederek, "AK Parti olarak biz 10 milyonluk bir aileyiz. İnşallah önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde de aynı şekilde İstanbul'da yeni bir tarih yazmaya kadınlarımız hazır mısınız?"

Başbakan Binali Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenmiş olan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde parti otobüsünden halka seslendi.

Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Binali Yıldırım, AK Parti kongrelerinin bir bayram, bir şölen olduğunu vurgusunu yaptı

Beş aydan bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yurdun her köşesinde teşkilatlarla, milletle buluştuklarını söyleyen Binali Yıldırım, AK Parti'nin eserlerini açtıklarını, yeni projelerini milletle paylaştıklarını ifade etti. Sözlerine devam eden Başbakan Binali Yıldırım "AK Parti'nin 15 yıllık icraatına dönüp baktığımızda her seferde partimizin seçimler kazanmasının gerçek gücü, AK kadınlarımızdır, 4.5 milyonu aşan üyesiyle. AK Parti olarak biz 10 milyonluk bir aileyiz. İnşallah önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde de aynı şekilde İstanbul'da yeni bir tarih yazmaya kadınlarımız hazır mısınız?" diye konuştu.

Kendisini dinleyen "Evet" diyen partili kadınlara "O halde durmak yok yola devam ‘ diye seslendi.

Bugün kadın kolları kongresini yaptıktan sonra İzmir'e geçeceklerini hatırlatması yapan Başbakan Binali Yıldırım, şunları kaydetti:

"İzmir'de de yol arkadaşlarmızla beraber, AK Parti sevdalılarıyla bir araya geleceğiz. İnşallah bundan böyle Anadolu kazan, biz kepçe yurdun her köşesini karış karış dolaşacağız, gönüllere gireceğiz. İnşallah, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhuriyetimizin 100. yılı hedeflerine, büyük hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugüne kadar bu teşkilata emek veren bütün kardeşlerime teşekkürlerimi ifade ediyorum. Bugün aramızda olmayan, ahirete irtihal etmiş bütün kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin bağımsızlığı, bayrağımızın göklerde dalgalanması için ve bu ülkenin esenliği için, istikbali için, sınır boylarında gece gündüz demeden görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize de Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum." Diyerek sözlerine son verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal