Başakşehir Kazandı! Almanlar Rahatsız Oldu

Berkay’ın Gladbach zaferi sonrasındaki haklı mutluluğu rahatsız etti. Hamburg’dan Başakşehir’e kiralanan genç orta saha oyuncusu, tur sevincine katılınca Alman medyası, onun yeniden Hamburg forması giymesinin artık çok zor olduğunu yazdı.

15.12.2019-19:19 - (Son Güncelleme: 15.12.2019-19:20) Başakşehir Kazandı! Almanlar Rahatsız Oldu

Hamburg haberleri yapan “Mopo” sitesi, Başakşehir’in Mönchengladbach’ı 2-1 yenerek Avrupa arenasının dışına atmasına farklı bir gözden baktı.

Bonservisi Hamburg’da bulunan ve Başakşehir’de kiralık oynayan Berkay Özcan’ın haklı mutluluğundan bile rahatsız oldular.

Site, “Berkay, uzun süredir böyle hırslı gözükmüyordu. Mönchengladbach’ın stadında doyasıya dans etti. Hamburg’da bundan sonrası için bir geleceği olamaz. Zaten sözleşmesinde de satın alma opsiyonu var” satırlarına imza attı.

SÖZLEŞME BiTENE KADAR KiRALIK

Habere göre; Başakşehir’in 4 milyon euroluk opsiyonu kullanması bekleniyor. Çünkü Hamburg, genç futbolcuyu kesinlikle düşünmüyor. Zaten Berkay, Milli Takım tercihini de Türkiye’den yana kullanmıştı. 21 yaşındaki Berkay Özcan’ın Hamburg’la 2023’e kadar mukavelesi bulunuyor.

Alman ekibi onu Başakşehir’e satmayı başaramazsa, sözleşmesi bitene kadar farklı takımlara kiralayacak. Başakşehir’de çok mutlu olan Berkay ise iki kulüp arasında yapılacak pazarlıkları bekliyor.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal