Başakşehir en zor maçına çıkıyor: Fiorentina Başakşehir maçı ne zaman ve hangi kanalda? Fiorentina Başakşehir maçı hakemi kim?

Konferans Ligi’nde henüz yenilgi yüzü görmeyen Başakşehir, A Grubu 5. maçında belki de en zorlu sınavına Fiorentina deplasmanında çıkacak. Zorlu karşılaşma hakkında bilgiler edinmek isteyenler iste internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Fiorentina Başakşehir maçı ne zaman ve hangi kanalda? Fiorentina Başakşehir maçı hakemi kim? İşte soruların yanıtları...

27.10.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 27.10.2022-17:46) Başakşehir en zor maçına çıkıyor: Fiorentina Başakşehir maçı ne zaman ve hangi kanalda? Fiorentina Başakşehir maçı hakemi kim?

UEFA Konferans Ligi A Grubu 5. maçında Başakşehir deplasmanda Fiorentina ile kozlarını paylaşacak. Gruptaki en zorlu maçına çıkacak olan temsilcimiz son oynadığı Avrupa mücadelesinde Rigas Skola takımını sahasında 3-0’lık skorla geçmişti. Boz-baykuşların hedefi bu zorlu deplasmandan en azından beraberlikle ayrılarak gruptan lider olarak çıkmayı garantilemek olacak. Peki Fiorentina Başakşehir maçı ne zaman ve hangi kanalda? Fiorentina Başakşehir maçı hakemi kim? 

Fiorentina Başakşehir maçı ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi A Grubu 5. maçında Başakşehir deplasmanda Fiorentina ile 27 Ekim 2022 Perşembe günü TSİ 19.45’te Artemio Franchi Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma hem Exxen hem de TV8,5 ekranlarında olacak. 

Fiorentina Başakşehir maçı hakemi kim? 

Fiorentina Başakşehir maçı hakemi Hollandalı Allard Lindhout olacak. Lindhout'un yardımcılıklarını Mario Diks ve Charles Schaap üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Edwin Van De Graaf olacak.

Fiorentina Başakşehir

Fiorentina - Başakehir muhtemel 11'ler

Fiorentina: Terraciano, Dodo, Milenkovic, Martinez, Biraghi, Amrabat, Bonaventura, Duncan, Gonzalez, Arthur, Kouame

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Epureanu, Youssouf, Hasan Ali, Berkay, Biglia, Deniz, Traore, Serdar, Okaka

Avrupa'da 47. maç

Başakşehir, bugüne kadar Avrupa'da 46 karşılaşmaya çıktı. Turuncu-lacivertliler, söz konusu müsabakalarda 16 galibiyet, 11 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 61 gol atan Başakşehir, kalesinde ise 67 gol gördü.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal