Instagram çöktü mü, sorun mu var? Instagram üzgünüz ancak bir sorun oluştu mesajı ne anlama geliyor?

Popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram’da yaşanan çökme sorunu şu sıralarda araştırılan konular arasında yer alıyor. Pek çok Instagram kullancısı Instagram’ın DM bölümünde ‘’üzgünüz ancak bir sorun oluştu’’ mesajıyla karşılaşıyor. Peki Instagram çöktü mü, sorun mu var? Instagram üzgünüz ancak bir sorun oluştu mesajı ne anlama geliyor? İşte son gelişmeler...

27.10.2022-17:24 - (Son Güncelleme: 27.10.2022-17:24)

Instagram çöktü mü, sorun mu var, Instagram üzgünüz ancak bir sorun oluştu mesajı ne anlama geliyor gibi sorular kullancıların gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Instagram’ın mesajlaşma bölümü olan DM’e giren kullanıcılar, ‘’üzgünüz ancak bir sorun oluştu’’ mesajıyla karşılaşıyor. Bu hatanın nedenini öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Instagram çöktü mü, sorun mu var? Instagram üzgünüz ancak bir sorun oluştu mesajı ne anlama geliyor?

Instagram çöktü mü, sorun mu var?

Instagram’daki pek çok kullanıcının ettiği şikayetlere göre, Instagram'da sorunlar yaşanıyor. Instagram'ın mesajlar bölümü olarak da bilinen Instagram DM'de sorun olduğu söyleniyor. Down Detector'un verilerine göre de kullanıcı raporları Instagram şirketinde problemlerin olduğuna işaret ediyor.

Instagram çöktü mü

Instagram üzgünüz ancak bir sorun oluştu mesajı ne anlama geliyor?

Bazı kullanıcılar Instagram’ın mesajlaşma kısmı olan DM’de "Üzgünüz, ancak bir sorun oluştu. Lütfen tekrar dene." mesajı gördüklerini söylüyor. Bunun sorunla kesin alakasının olup olmadığı henüz belli değil. 

Konu hakkında Instagram’dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat sosyal medya platformunun bir açıklama yapıp kısa sürede sorunu gidermesi bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal