Darmaduman dizisi ne zaman başlayacak? Fox TV Darmaduman dizisi uyarlama mı? Darmaduman dizi konusu ve oyuncuları

Fox TV’nin iddialı dizilerinden birisi olması beklenen Darmaduman dizisi hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. Darmaduman dizi konusu ve oyuncuları araştırma konularının başında yer alıyor. Peki Darmaduman dizisi ne zaman başlayacak? Fox TV Darmaduman dizisi uyarlama mı? Soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

27.10.2022-16:34 - (Son Güncelleme: 27.10.2022-16:34) Darmaduman dizisi ne zaman başlayacak? Fox TV Darmaduman dizisi uyarlama mı? Darmaduman dizi konusu ve oyuncuları

Ay Yapım’ın imzasını taşıyan bir gençlik dizisi daha yakında Fox TV ekranlarında olacak. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaristliğini ise Damla Serim’in üstlendiği iddialı dizi hakkında yapılan araştırmalar son saatlerde yoğunlaştı. Bu akşam izleyenlerle buluşacak olan Darmaduman dizisi hakkında dizi konusu ve oyuncuları başta olmak üzere pek çok konuda araştırmalar sürüyor. Peki Darmaduman dizisi ne zaman başlayacak? Fox TV Darmaduman dizisi uyarlama mı? 

Darmaduman dizisi ne zaman başlayacak?

Darmaduman dizisi, ilk bölümüyle 27 Ekim 2022 Perşembe günü (Bugün) saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. 

Fox TV Darmaduman dizisi uyarlama mı? 

Darmaduman dizisinin uyarlama olup olmadığı sorusu dizi severlerin gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Darmaduman dizisi yayınlandığı dönemde yediden yetmişe herkesi etkisi altına alan 'Beverly Hills, 90210'un lokal uyarlaması olduğu öğrenildi.

Darmaduman dizisi

Darmaduman dizisi konusu nedir?

Darmaduman, gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayeleri ile karşımıza çıkacak.

Darmaduman dizisi oyuncuları kimlerdir?

Darmaduman dizisinin zengin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Mert Yazıcıoğlu - Kerem

Hafsanur Sancaktutan - Derin

Aslıhan Malbora - Ece

Aytaç Şaşmaz - Evren

Nur Fettahoğlu - Beliz

Necip Memili - Harun

Meral Çetinkaya - Ayla

Metin Coşkun - Asaf

Aslı Orcan -

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal