Başakşehir Aykut Kocaman İle Anlaşma Sağladı

Başakşehir spor kulübü, Aykut Kocaman'la anlaştığını duyurdu.

30.01.2021-16:06 - (Son Güncelleme: 30.01.2021-17:36) Başakşehir Aykut Kocaman İle Anlaşma Sağladı

Başakşehir spor kulübü, Aykut Kocaman'la anlaştığını duyurdu.

Başakşehir spor klübü, teknik direktör Aykut Kocaman ile anlaştıklarını açıkladı. Spor kulübünün yaptığı açıklamaya göre detaylar pazartesi günü kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Okan Buruk ile yollarını ayıran Başakşehir spor kulübü, teknik direktör Aykut Kocaman ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

BAŞAKŞEHİR DUYURDU

Başakşehir'den yapılan açıklama: 'Kulübümüz, teknik direktör Aykut Kocaman ile prensip anlaşmasına varmıştır. Detaylı bilgiler, pazartesi günü kamuoyuyla paylaşılacaktır' dedi.

Kariyerinde Malatyaspor, İstanbulspor, Konyaspor, Ankaraspor ve Fenerbahçe kulüplerini çalıştıran teknik direktör Aykut Kocaman, sarı lacivertli kulüp ile 1 lig şampiyonluğu, üç kupa şampiyonluğu yaşadı.

Elli beş yaşındaki teknik direktör, 9 Şubat 2020'de Konyaspor'dan ayrıldıktan hemen sonra kulüp çalıştırmadı. Süper Lig'de teknik direktör olarak dört yüz seksen beş maça çıkan Aykut Kocaman, iki yüz dört galibiyet, yüz otuz üç beraberlik ve yüz kırk sekiz mağlubiyet ile maç başına 1.54 puan ortalaması yakaladı.

PANDEMİ BİTENE KADAR ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM DEMİŞTİ

Kasım aylarında DHA'ya röportaj veren teknik direktör Aykut Kocoman, 'Bu dönemde birçok takımla birlikte adımın anıldığını görüyorum. Bu doğru. Bana teklifte bulunan kulüpler oldu. Hepsine bu dönemde takım çalıştırmayı düşünmediğimi söyledim ve teşekkür ettim. Bundan sonra gelmesi muhtemel tekliflere de aynı yanıtı vereceğim. Özellikle pandemi süreci bitene kadar çalışmayı düşünmüyorum' demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal