Fatih Terim'den Maç Sonu Açıklamalar

Süper Lig'in 2.devresinin ilk maçında Gaziantep deplasmanından 2-1'Lik galibiyetle dönen Galatasaray'da maç sonrası Teknik Direktör Fatih Terim kritik açıklamalarda bulundu.

29.01.2021-22:12 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-22:12) Fatih Terim'den Maç Sonu Açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonu yapmış olduğu açıklamalarda ;

' HER DEPLASMAN ZOR '

Her deplasman zor ama Gaziantep özellikle herkesin sıkıntı yaşadığı bir deplasman. 3 puanla ayrılmak, 2-0'dan sonra farklı sonucu yakalayabilecek duruma gelmek sevindirici.

' METE KALKAVAN İYİ BİR MAÇ YÖNETTİ '

Daha fazlası olabilir miydi, olabilirdi tabii. Ama mesele kazanmaktı. Penaltı mı? Evet penaltı, doğru. Baktım şimdi, onda bir sıkıntı yok. Zaten bitmişti maç. Ama gol yememek istedikleri için çok sinirlendiler. Ömer'in daha dikkatli olması lazımdı. Mete Kalkavan iyi bir maç yönetti bence.

' ONYEKURU KEŞKE DAHA ÖNCEDEN GELEBİLSEYDİ '

İşler iyi gidiyor şimdilik. Onyekuru'yu hepimiz biliyoruz. Belki Avrupa'da gittiği takımlarda sesi çıkmıyor ama bizde gereğini yapıyor. Bizde mutlu gibi gözüküyor. Daha hazır değil, hazır olacak. Onun için ısrarım vardı. Geçen sene tarihte ilk kez bir kulüp oyuncusunu böyle geri çağırdı. Onyekuru için ısrarım netti. Daha evelinden alınmasını istediğim ısrarı bu yüzdendi. Keşke daha önceden alabilseydik de diğer maçlarda oynatabilseydik.

' KEREM DAHA İYİ OLACAK '

Kerem de gittikçe daha çok süre alıyor. Daha fazla süre alacak. İleride Galatasaray'ın önemli oyuncularından olacak. Kolay değil tabii, geçen sene Erzincan'da oynuyordu, bu sene Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımında oynuyor. Kolay değil ama daha iyi olacak.

' TRANSFERDE PARA DEĞİL DEĞER ÖNEMLİ '

Transfer dönemi bitene kadar birçok şey olabilir. Olmalı da zaten. Galatasaray gibi davranmalıyız. Onu bekliyorum. Galatasaray için şöyle bir prensibimiz var. Herhangi bir oyuncuyu istersek, önceliği Galatasaray değilse zaten dokunmayız. Para her şey değil. Önemli olan değerler.. O yüzden Galatasaray ayın 1'inde 17'ye kadar bazı ihtiyaçlarını ve isteklerini sürdürecektir. Ama bunu Galatasaray gibi yapalım, ona göre davranalım. Bundan mutlu olurum.

' İRFAN İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ '

İrfan'ı söylemiştim ben zaten. İrfan, Visca demiştim, İrfan güncelliğini koruyor. Onun bize karşı ne hissettiğini herkes biliyor. Uğraşacağız. Hangi fedakarlık gerekiyorsa yapacağız. Koca Galatasaray burada geri çekilmemeli. Galatasaray da karşılıklı istenen bir transferi inşallah gerçekleştirir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal