Başak Burcunun Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

Başak burcunun fiziksel özellikleri nelerdir? Başak burcu erkeği ve başak burcu kadını fiziksel özellikleri nelerdir? Başak burcu hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik.

27.07.2020-15:58 - (Son Güncelleme: 27.04.2021-16:18) Başak Burcunun Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

Zekayı oldukça önem veren başak burcu daima yeni şeyler öğrenmek ister. Başak burçları çalışkanlıklarıyla ve pratik zekâları ile tanınırlar. Güvenlikleri ve çalıştığını gördükleri insanlara yardım etmekten hoşlanırlar. Tembellik yapan kişilere ise yardım etmekten çekinirler. Başak burçları çoğunlukla hayatları boyunca dinlenmeden çalışan insanlardan oluşur. Ayrıntılara çok fazla önem verdikleri için kafaları karışabilir. Sınırları bulunan Başak burçları başkalarına hayır demek konusunda zorlanmazlar. Tutumlulukları cimrilik seviyesinde dikkat çekebilir. Soğuk ve mesafeli bir yapıları vardır. Peki kişilik özellikleri bu şekilde olan başak burcunun fiziksel özellikleri nasıldır? Haydi birlikte öğrenelim...

BAŞAK BURCUNUN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Başak burcunun fiziksel özellikleri içinde çoğunlukla uzun bir boy ve ince bir bel dikkat çeker. Saçları sağlıklı olması nedeni ile beğenilir. Başak burçlarının ciltleri pembe beyaz bir renkte veya esmer olur. Saçlarını çoğunlukla uzun kullanmayı tercih ederler. Koyu renk saçlara sahip olurlar. 

Başak burcu kadın ve erkekleri bakışları ile başkalarını etkisi altına almayı başarırlar. Başak burçları karizmatik olarak tanımlanır. Düzenli kişilik özellikleri giyinişlerine de yansır. Salaş giyinmeyi sevmeyen başaklar çoğunlukla klasik kıyafetler ile görünürler. Kıyafet konusunda kaliteli parçaları tercih etmeye özen gösterirler. Fakat oldukça tutumlu olan başaklar kıyafet konusunda bütçelerini aşacak parçalar almaktan kaçınırlar.

BAŞAK BURCU KADINI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

başak burcunun fiziksel özellikleri

Başak burcunun fiziksel özellikleri genelde dikkat çekici olur. Buna uygun olarak kadınları da çekici bir görünüşe sahip olurlar. Başak burcu kadınları çoğunlukla minyon olur. Bakımlarına ve giyimlerine çok özen gösterirler. Başak burcu kadınlarının yüzlerinde ilk dikkat çeken nokta parlak gözleri olur. Saçları da gözleri gibi parlak ve bakımlıdır. Keskin yüz hatlarına ve dik bir çene yapısına sahip olurlar. Güzellik konusunda yüzleri vücutlarından daha çok ön plana çıkar. Zarafet sahibi kadınlardır. Başak burcu kadınlarının ağız yapıları küçük olur. Giyimlerine oldukça özen gösteren kaliteli görünmekten hoşlanan Başak burcu kadınları renk olarak en çok maviyi tercih ederler. Çiçek desenli kıyafetlerden hoşlanırlar.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Başak burcunun fiziksel özellikleri başak erkeklerinde özellikle belirgin yüz hatları ile dikkat çeker. Çevrelerindeki kişiler tarafından genellikle seksi bulunurlar. Başak burcu erkekleri saçlarına çok önem verirler ve sıklıkla bakım yaparlar. Başak burcu erkeklerinin ağız yapıları küçük, dudakları dolgundur. Asil bir yürüyüşleri vardır. Bu sebeple girdikleri ortamda hemen dikkat çekmeyi başarırlar. Gözleri genelde parlak renklerde olur. Giyim konusunda oldukça kararsız olan başak burcu erkekleri sıklıkla çevresindeki insanlardan fikir isterler. Fikir istemediklerinde giyim konusunda kötü sonuçlar ile karşılaşabilirler Kadınları gibi Başak burcu erkekleri ne de en çok mavi renkleri yakışır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal