Başak Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Başak burcu erkeği denilince, akla duruluk gelmektedir. Abartılı hiçbir şey dikkatlerini çekmez; aksine, gözlerini alır, bundan rahatsız bile olabilirler.

27.07.2020-15:56 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-15:55) Başak Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Bir Başak erkeğinin öyle maceradan maceraya doğru gelişen, şaşırtıcı bir yaşamı yoktur. Onu bıraktığınız yerde kolayca bulursunuz. Özellikle de, evde… Evi onun kalesidir. Zaten, kolayca dışarı çıkmaz. Çıkarsa da, genelde gittiği mekânlar, takıldığı ortamlar, görüştüğü kişiler bellidir. Bu yüzden, beğendiği kadın profili de bellidir. Bunun dışına çıkıp, ilgisi dışında birine tutulduğu, tutkularının peşinden koştuğu nadir görülmüştür. En büyük tutkusu, ancak tekli koltukta oturup, film izlemek olabilir.

Başak burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır denirse, kendisi gibi cevabı hiç yanıltıcı olmaz. Kendisi gibi derken; fiziksel özellikleri ve kişiliği ona yakın kimselerle anlaşabilmeleri, uç noktadaki kişilere göre daha kolaydır.

Başak Burcu Erkeğinin Kadınlarla İlişkisi Nasıldır?

Başak burcunun değil kadınlarla, herkesle ilişkisi mesafelidir. Az konuşur, öz konuşur. Genelde, ciddi bir yapısı vardır. Sade giyinir, sade şeyler ilgisini çeker. O yönde, çok kadın arkadaşı da yoktur. Ancak, belki iş yerindeki arkadaşlıklarını sayabiliriz. Kadınların akıcı tavırları, hareketlilikleri onu çekmez. O çok hareketsiz bir adamdır. Bazen, kimi Başak erkekleri, kendilerinden  farklı, daha canlı, konuşkan kadınlara ilgi duyabilirler; ki, orada da yükselen burç etkisine bile bakılabilir.

Başak Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Başak burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır şeklinde bir merak içine girdiğimizde, ilk alacağımız yanıt temiz olacaktır. Başak burcu pisliğe, pasaklılığa, bakımsızlığa tahammül edemez. Bir kadının saçları parlak, dişleri beyaz, tırnaklarının dibi bakımlı, elleri ve ayakları zarif olmalıdır. Kadının ten kokusu da, parfüm kokusu da hafif gelmelidir. Öyle ağır makyajdan, ağır kokulardan, ben buradayım diye çağrışım yapan aşırı çekici kadınlardan hoşlanmaz. Tabiri caizse, hayalet kadınları beğenir.

Bir ortama birlikte girip çıktığı kişi, onun için çok mühimdir. Bir çift olarak bile dikkat çekmemeleri gerekir. Genelde, kendisine benzeyen, zayıf, uzun, ince kemikli, beyaz tenli, sarışın, açık kumral saçlı kadınları tercih ederler. Kadınların saçlarının omuz hizasında kesilmesi, günlük ve şık bir sadelikle giyinmeleri, fındık burunlu olmaları, sessiz sakin tavırlara bürünmeleri ihtimam gösterdiği hususlardır. Gürültü yapan, dominant, aşırı neşeli insanlardan biraz uzak dururlar. Karamsar, hüzünlü bir tarafları bulunmaktadır.

Başak’lar seçicidirler. Kriterleri çoktur, mükemmeliyetçi bir tavır içine girerler. Biraz kibirlidirler; herkesi kolaylıkla benimsemezler. Çevresindekilere hep bir kulp takma olasılıkları vardır. Dilleri keskindir. Bunu kaldırabilecek kadınları isterler.

Başak Burcu Erkeğinin Bir Kadında Aradığı Fiziksel Özellikler Nelerdir?

Başak erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır denildiğinde, aşağıdaki maddeleri sayabilmemiz mümkündür:

*Sessiz, dikkat çekmeyen

*Buğday tenli

*Sarışın, açık kumral

*Zayıf

*İnce kemikli

*Küçük ağızlı, fındık burunlu

*Sakin, kısık sesle konuşan

*İnce belli

*Elleri ve ayakları bakımlı

*Temizliğe önem veren

*Günlük ama şık giyinen.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal