Başak Burcu Cinsellikle Nasıl?

Titizliğin ve seçiciliğin temsili Başak burcu için cinsellik, olmazsa olmaz bir durum değildir. Olursa, onu elinden geldiğince yaşar; olmazsa da, zorla oldurmaz. O inatçı bir kişiliğe sahiptir. Önüne gelen her insana kendisini açmaz. Herkesle yakın iletişim kurmaz. Evi, yaşadığı alan onun mahremidir.

27.07.2020-15:54 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-15:52) Başak Burcu Cinsellikle Nasıl?

Başak burcu cinsellikle nasıl bir ilişki içinde denilirse, hijyen takıntısı vardır diye belirtilebilir. Çünkü, bu burcun insanları temizlik yapmadan duramazlar. Bir yere gittiklerinde, biriyle tanıştıklarında ilk dikkat ettikleri unsur budur. Bakımlılık onlar için takıntı boyutundadır. Sekste temiz hissetmek isterler. Saygısızlığa ve inatlaşmaya da gelemezler. Onunla olacak kişi, onun kurallarına uymalı ve özel alanına anlayış göstermelidir.

Başak Burcu Ve Cinsellik İlişkisi Nasıldır?

Başak burcu, cinsellikle mesafeli bir ilişki içindedir. Kaliteli bir beraberlik yaşamayacaksa, hiç seks yapmamayı tercih eder. Özellikle, sevgili olduğu, uzun süreli birlikteliğe adım attığı, evlendiği bir partnerle daha güven dolu bir beraberlik yaşar. Çünkü, sevişmek onun için biyolojik bir unsur olmaktan ziyade, bir bağlılık nişanesidir. Birine sergilediği vücudu onun en özelidir. Kolay kolay kimseyle olamaz.

Başak burcu cinsellikle nasıl bir bağ kurar diye düşünülürse, onun için sevişmek sarılıp uyumaya giden yolda, kimi kez yapılan bir vazifeyi andırır. Çünkü, rutin hayatının dışına pek çıkmaz. İş, ev, okul, gibi öncelikleri her zaman önemlidir. Bunların arasına seksi sıkıştırabilir. Tıpkı, toprak grubunun diğer üyelerinden biri olan Boğa burçları gibi, bu insanlar da işkolik olabilirler. Oğlak gibi de inatçıdırlar. Toprak grubu mensubu burçlar her şeyi ince eleyip sık dokurlar, ilerisi adına plan yaparlar. Dolayısıyla, bir Başak için de günübirlik heyecanlara kapılıp gitmek diye bir durum söz konusu olamaz.

Başak Burcu Cinsellikte Ne Arar?

Başak burcu cinsellikte mükemmelliği aradığı için, bu yönde de zorluk çeker. Tenkite alışkın bir burçtur. Karşıdakinin kırılıp kırılmayacağını düşünmeksizin, aklına geleni söyleyiverir. Kötü niyetli olmadığını, bunun kişiliğinin bir parçası haline geldiğini kabul ederseniz, işiniz kolaylaşır. Yoksa, siz de çok alıngan davranabilirsiniz. Cinsel yaşamınız sekteye uğrayabilir.

Başak burcu cinsellikle nasıl hareket eder diye düşündüğünüzde, ağırkanlı davrandığını fark edersiniz. Karşınızda sakin biri vardır. Sınırları keskindir. Onunla mesafeli konuşmanızı ister. Bu yüzden, cinsellik yaşanırken de laubali davranışlara, aşırı tavırlara dayanamaz. Onu ürkütmemelisiniz.

Başak Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

Başak burcu için cinsellik düzeyli yaşanmalıdır. Kişiler birbirlerinin yüzlerine baktıklarında, utanacakları hareketleri yapmamalıdırlar. Seviyeli birlikteliklerin insanı olan Başak, ilişkisinde bir sonraki hamleyi de hesaplayacağı için, onun için uygun biri değilseniz, sizinle iletişimini de bıçak gibi kesebilir. Sorgulanmaktan hiç hoşlanmaz. Onu neden sorularıyla boğmamalı, kendiliğiyle kabul etmelisiniz.

Başak burcu cinsellikle nasıl başa çıkarsa, hayatla da öyle başa çıkar. Seks bağını istediği şekilde kurar; ardından, istediği şekilde bitirir. Müdahale etme hakkını başkasına vermez. O, size alan açar ve onun kollarına gidersiniz. Yoksa, sizin onu yönetmeniz ve yönlendirmeniz mümkün değildir. İnatçı bir burçtur. Sadeliği çok sever. Şatafatlı görüntüler, büyük konuşmalar, ses yükseltmeler, inlemeler onlara göre değildir. Edebiyle sevişir, ardından geriye çekilip, hayatına devam eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal