Başak Burcunun Yükseleni

Başak burcu yükseleni diğer burçlara oranla daha narin ve kibar davranışlar sergilerler. Toplumda kendilerine faydaları olan, üst kademeye çıkaracak kişilerin olmasını isterler.

27.07.2020-15:51 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-15:50) Başak Burcunun Yükseleni

Başak Burcunun Yükseleni: Herhangi bir olay veya durumla karşılaşınca onu sakin bir şekilde düşünüp çözmeye çalışırlar. Bu durum arkadaşları tarafından soğukluk olarak algılanır. İçinden çıkılmaz problemleri zekasını kullanarak çözmeyi başarır. Diğer burçlar arasında en zeki burç olduğunu söyleyebiliriz. Bir konu hakkında çok fazla detaylarla girerek olayın genel halini unutma eğilimdedirler. Başak burcu genel olarak her konu hakkında fikri olan eleştiri yapan, sabırlı bir kişilik oluşturur. Arkadaşlarını seçerken çok fazla düşünürler. Düzgün biriyle konuşmak adına fazla ayrıntılara girerler. Aynı zamanda bir durum karşısında olumsuz düşünmeye, panik yapmaya meraklı bir yükseleni oluşturur. Kendilerini savunmak yerine olaylar karşısında tepkisiz ve savunmasız davranışlar sergilerler. Genel anlamda çok titiz olan bu burç arkadaşlarına eleştiri yapan her olaya kusur bulmaya çalışan bir kişilik çizer.

Sağlık

Başak burcunun yükseleni genel anlamda bağırsak ve kabızlık sorunları çekmeye meyillidir. İçlerinde yaşadığı psikolojik bozukluk çevreyi de etkileyebilir. Aynı zamanda karşı cinsle yaşanan cinsel problemler de dikkat çekmektedir. Abur cubur ve sağlıksız yeme konusunda dikkat geçen bu burç mide rahatsızlıkları olarak ön planda görülmektedir. Dengeli ve düzenli beslenerek her vitaminden almaya çalışmaları önerilmektedir.

Fiziksel Özellikleri

Diğer insanlardan çeşitli yönlerden ayrılan bu burç kendine özgü bohem bir görünüşe sahiptir. Rahat ve başıboş bir tip çizer. Genelde minyon olarak dikkat çekerek masum bir görünüşe sahiplerdir. Dışardan simetrik olan bir vücut ve genç dururlar. Yüzlerinde yanakları kiloludur. Düz bir alına ve buruna sahiplerdir.

Aşk Hayatı

Başak Burcunun Yükseleni: Duygularında ve karşı cinsle olan ilişkisinde mantıkla hareket etme ve mükemmel olma çabası vardır. Her şeyi düşünür, sorgular. İlişkide küçük ayrıntılara takılarak eşini zor durumda bırakır. Sürekli bir kontrol etme yönetme ilişkiyi mantığa bağlama çabası içindedir. Yeni tanıdıkları insanlar hakkında önyargılı davranışlar içerisine girerler. İlişkinin güzelliğini yaşamak yerine yaşamı ve hayatı sorgularlar.  Aşk ve sevgiye kendilerini hemen vermezler. Olayları belli bir düzen ve kural çerçevesinde yürütmeyi severler. Her şeyi sorguladığı ve detaylara indiği için karşı cinsle bir bağ kuramaz. İleriki yaşlara gelmiş bekar Başak burcuna rastlamak mümkündür. Her şeyi kontrol ettiği için biriyle bir yola girmekte zorlanır.

İş Hayatı

Mükemmelliğine düşkün kuralcı bir burç olan başaklar iş hayatında da her şeyin en ayrıntısına kadar inerler. Düzenli ve titiz bir yapıları vardır. Herhangi bir sorun veya olayı soğukkanlı tavırlarıyla çözerler. İşini düzgün yapma isteği ve kuralcılığı çevresinde çalışan insanları bıktıracak bir hale gelebilir.

Eğlence Hayatları

Başak Burcunun Yükseleni: Küçük ve samimi arkadaş ortamlarında bulunmayı seven başak burcu Boğa burcunun ciddi konuşmalarından hoşlanabilir. Giyim tarzı olarak klasik ve titiz bir tarzı vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal