Başak Burcu Güçlü ve Zayıf Yönleri

Başak burçları çok dikkatli olma özellikleriyle bilinirler. Metodik hayata yaklaşımları, hiçbir şeyin şansa bırakılmadığını garanti eder. Başak burcu genellikle hassas, ama aynı zamanda çok dikkatlidir.

27.07.2020-16:59 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-16:53) Başak Burcu Güçlü ve Zayıf Yönleri

Başa Burcunun Güçlü Yönleri: Sadık, analitik, sevecen, çalışkan, pratik.

Başak Burcunun Zayıf Yönleri: Utangaçlık, endişe, kendisi ve başkaları için aşırı eleştirel.

Başak burcunun sevdiği şeyler: Hayvanlar, sağlıklı yiyecekler, kitaplar, doğa, temizlik.

Başak burcunun sevmediği şeyler: Kabalık, yardım istemek, gündemde olmak.

Başak burçları çok dikkatli olma özellikleriyle bilinirler. Metodik hayata yaklaşımları, hiçbir şeyin şansa bırakılmadığını garanti eder. Başak burcu genellikle hassas, ama aynı zamanda çok dikkatlidir.

  • Element: Toprak
  • Mod: Değişken
  • Renk: Beyaz, Sarı, Bej, Orman yeşili
  • Gün: Çarşamba
  • Ana gezegen: Merkür
  • En iyi genel uyumluluk: Boğa, Oğlak
  • Evlilik ve ilişkiler için uyumluluk: Balık
  • Şanslı sayılar: 4, 8, 13, 17, 22, 26

Başak, muhafazakar ve organize şeyleri veya onlara bağlı olanları tercih eden bir burçtur işaretidir. Başak burcunda doğan insanlar çok iyi organize edilmiş bir yaşama sahiptir ve çok düzensiz olsalar da, hedefleri ve hayalleri akıllarındaki dar tanımlanmış noktalara dayanır.

Merkür Başak gezegeni olduğundan, bu burcun gelişmiş bir konuşma ve yazma becerisi vardır, diğer tüm iletişim biçimlerinde de etkilidir. Birçok Başak, yazar veya gazeteci olarak kariyer yapmayı seçebilir. Başak, bu işaretin adının sembolizmi nedeniyle sıklıkla yanlış anlaşılır. Son olarak, bu burç bazen çok stresli ve çok endişeli olabilir.

Başak Burcunun Aşk ve Seks Hayatı

Başak burçları partneri tarafından arzulanmak ister. Taktiksel ve metodiktirler, bu da onları mükemmel aşıklar yapar. Sevgi sözcükleri söylemeye meyilli olmasalar da, kesinlikle yatak odasında duygularını göstereceklerdir. Başak, birçok partnerden ziyade az sayıda istikrarlı ilişkiler kurmayı tercih eder. Eşlerinin yaşamında önemli ve gerekli olduklarını hissetmek isterler. Çok sadıktırlar ve partnerlerine kendilerini adarlar.

 Başak Burcunun Aile ve Arkadaş Hayatı

Başak, sahip olması son derece yararlı olan bir arkadaştır. Başaklar büyük danışmanlardır ve bir sorunun nasıl çözüleceğini gerçekten bilirler. Başak, kendinize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini hatırlatmak için her zaman oradadır, çünkü bu burçlar sağlık ve esenliğe çok odaklanmıştır. Ailelerine çok bağlıdırlar, yaşlı ve hastalara çok dikkat ederler. Onlar harika bir ebeveyndirler. Bununla birlikte, Başaklar doğrudan duygularını gösteren insanlar değildirler, bunu somut hareketlerle yapmayı tercih ederler.

Başak Burcu Kariyer ve Para

Başak burcu çok gerçekçi, analitik ve çalışkandır, bu yüzden her zaman sorunun kalbine nasıl ulaşacağını bilir. Çok metodiktirler ve iyi organizasyon gerektiren işlerde mükemmeldirler. Bir şey olması gerektiği gibi gitmezse, bir Başak burcu bulun. J Bir göreve odaklandıklarında, işi tamamlamak için ellerinden geleni yapacaklardır. Kitapları ve sanatı severler. Bir Başak için olası kariyer seçenekleri şunlardır: doktor, hemşire, psikolog, öğretmen yazar ve eleştirmen.

Başaklar çok para harcadıklarından ve her zaman mümkün olduğunca tasarruf etmeye çalıştıklarından para harcamalarında mükemmeldirler. Tüm maliyetleri önceden planlarlar ve satın aldığı ürünlerde de fazla harcama yapmaya eğilimli değildirler. Ancak, zaman zaman kendileri için güzel bir şey satın almak isterler.

Başak Kadınının İlgisini Çekmek

Başak kadınları çok akıllı, esprili ve güvenilirdir. Başak burcunda doğan bir kadını baştan çıkarmaya çalışmak ilk başta korkutucu görünebilir, çünkü umursamaz bir tavra sahip olması muhtemeldir. Ancak, Başak kadını soğuk değil, yeni bir ilişkiye başladığında somut, gerçekçi ve dikkatlidir. Başak kadını baştan çıkarmak istiyorsan, kendini sana verme ihtimalinin yüksek olmadığını bilmelisin. Çok fazla sabra ihtiyacınız olacak, ama buna değer olduğuna karar verdiğinde, çok sevecen ve tutkulu bir sevgili olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal