Barcelona'nın Yıldızı Sergio Agüero Futbolu Bıraktığını Açıkladı!

Yaşadığı sağlık sorunları nedneiyle futbola veda edeceiği belirtilen Barcelona'nın genç yıldızı Sergio Agüero'nun emeklilik kararı aldığı ve bu kararını çarşamba günü dünzenleyeceği basın toplantısından açıklayacağı öğrenildi.

13.12.2021-13:23 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-14:38) Barcelona'nın Yıldızı Sergio Agüero Futbolu Bıraktığını Açıkladı!

İspanya La Liga devlerinden Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Sergio Agüero ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Yaz transfer döneminde İngiliz devi Manchester City'den Barcelona'nın yolunu tutan Arjantinli yıldız Barcelona'da geçirdiği sakatlıklar dolayısıyla forma terletememişti. Yıldız futbolcu ligde oynanan Deportiva Aleves maçında ise geçirdiği göğüs rahatsızlığı dolayısıyla oyunu yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. Yıldız futbolcunun yaşadığı bu olay gerek Barcelona kulübünü gerek futbol dünyasını sarsmıştı. Futbolcuyla ilgili çok konuşulacak bir gelişme daha yaşanıyor.


SERGİO AGÜERO'DAN ÜZÜCÜ HABER

Kalp ritim bozukluğu teşhisi konan yıldız futbolcu Sergio Agüero için üzücü bir gelişme daha yaşanıyor. İspanyolların ünlü yayın organı Marca, 33 yaşındaki Arjantinli yıldız futbolcunun emekli olmaya karar kıldığını ve bu kararını çarşamba günü duyuracağı öğrenildi.

SERGİO AGÜERO NELER YAŞAMIŞTI

Arjantinli yıldız Sergio Agüero, La Liga'nın 12. haftasında Barcelona'nın, Depotivo Alaves'i konuk ettiği maçta mücadelenin ilk yarısında göğsündeki rahatsızlık nedeniyle nefes almakta zorlanmış ve 41 dakikada yerini Coutinho'ya bırakmıştı. Yıldız isim, nefes darlığı nedeniyle oyundan ayrılmış ve sonrasında kalp ritik bozukluğu teşhisi konuşmuştu.
Yıldız futbolcu Barcelona'ya gelmeden önce formasını terlettiği Manchester City tarihinin en golcü futbolcusunu unvanını eline geçirmişti. Baldırındaki sakatlık nedeniyle sezona geç başlayan Agüero, Barcelona formasıyla ilk maçını geçen ay oynamıştı. Katalanlar ile beş maça çıkan futbolcu 1 kez gol attı. Arjantinli futbolcu tek sayısını ise Real Madrid karşısında kaydetti.

FUTBOLU BIRAKTIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Sergio Agüero bugün gerçekleştirmiş olduğu basın toplantısında ; ' Profesyonel olarak futbol oynamayı bırakmaya karar verdim. Çok zor bir dönem ama bu kararı aldığım için de çok mutluyum. Çünkü en önemli şey sağlığım. Nedenini zaten biliyorsunuz, kalp sorunum vardı. ' sözleriyle futbol hayatına nokta koyduğunu resmen açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal