Fenerbahçe'de Serdar Dursun'dan Gaziantep Maçı Öncesi Açıklamalar!

Fenerbahçe'de son haftaların formda isimlerinden biri olan Serdar Dursun, Gaziantepspor karşılaşması öncesinde yükselen form grafiğini devam ettirmek istiyor.

13.12.2021-12:34 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-12:34)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada kazanarak puan farkını azaltmak istiyor.

SERDAR DURSUN YÜKSELEN FORMUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Fenerbahçe'de son haftalarda sergilediği performans ile birlikte dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri olan Milli futbolcu Serdar Dursun, ligde son olarak oynanan Rizespor karşılaşmasında rakip kalelere tam 3 gol birden göndermeyi başarmıştı.

GOLCÜ OYUNCUDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın kapanış mücadelesinde Gaziantep'te oynanacak olan karşılaşma öncesinde Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Serdar Dursun, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kendi adıma çok güzel bir sezon oluyor. Milli Takım formasını giymenin ve gol atmanın gururunu yaşadım. Son haftarlarda çubuklu formayla da kendimi buldum. Rizespor karşısında 3 gol atarak hat-trick yaptım. Kendimi çok iyi hissediyorum ve Gaziantepspor karşılaşmasında da gollerime devam edeceğime inanıyorum. Gol atmamdan daha önemlisi ise deplasmandan galibiyetle ayrılabilmek. Trabzonspor'un yenildiği haftada ayağımızda gelen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal